Asker United tok pokalen hjem

Asker United levde opp til sin egen betegnelse som Europas beste lag når de like godt vant hele Hælja Hime Cup i Andebu. Dermed kom pokalen hjem til Asker...

- For en dag, for et samhold, for en glede, for et spill og for en utklassende seier i Hælja Hime Cup, Pokalen ble med hemmat til Føyka. Seiersfesten skal vi ta igjen senere, jubler lagleder og trener Espen Foss etter at Asker United igjen imponerte både han, motstandere og publikum i Andebu.

Asker United er Asker Fotballs HVPU-lag - som er så mange spillere at de igjen stilte med to lag. Og det ene laget vant altså hele turneringen, mens det andre laget ikke var langt etter - og endte til slutt på en femteplass.

De både sjarmerte og imponerte publikum spesielt i den siste kampen, mot Herkules - en kamp som vippet frem og tilbake. Og selv om det til slutt endte med et knepent tap levde Asker-gjengen også her opp til det som arrangøren kalte for "storfint besøk".

Dette stod nemlig på arrangørens hjemmeside på forhånd:

Lørdag 27. august arrangeres «Hælja hime» i Andebu. I den forbindelse vil Andebu Fotball arrangere en cup for Unified lag. Dette blir første gang vi arrangere en slik cup, men vi håper at dette skal ble en tradisjon under «Hælja hime»  helgen i årene fremover. I tillegg til Vestfold lagene Eik-Tønsberg og GØIF får vi storfint besøk av Asker som kommer med 2 lag og av Herkules som kommer fra Grenland.

Asker Uniteds lag 1 tok en utklassende seier av turneringen etter imponerende 25-0 i målforskjell på fire kamper a 20 minutter!! Dette også i real "MITTVALG!-ånd", der motstanderne fikk sette på spillere, samtidig som vi tok av spillere!! Dere imponerte alle, også Unified-laget som var med.

Lag 1 sine resultater - med fakta og kommentarer fra lagleder og trener Espen Foss;
7-0 mot Andebu, 1-0 Christian, 2-0 Erling, 3-0 Erling, 4-0 Erling, 5-0 Mats, 6-0 Gabriel, 7-0 Takkeiddin.
6-0 mot Herkules, 1-0 Erling. 2-0 Takkeiddin, 3-0 Erling, 4-0 Jonas, 5-0 Mats, 6-0 Mats.
5-0 i semifinale mot Eik Tønsberg, 1-0 Takkeiddin, 2-0 Takkeiddin, 3-0 Jonas, 4-0 selvmål, 5-0 Takkeiddin.
I den andre semifinalen vinner Andebu imponerende 3-2 etter ekstraomgang mot GØIF Unified, og arrangør Andebu vil ha sin revansj i finalen, men den gang ei, Asker United avslutter finalen med tre utespillere og vinner likevel hele 7-0!!
7-0 i finalen!! 1-0 Christian, 2-0 Jonas, 3-0 Gabriel, 4-0 Gabriel, 5-0 Mats (direkte fra corner), 6-0 Christian, 7-0 Takkeiddin.

Lag 2 endte på en delt femte plass, og sjarmerte publikum spesielt i den siste kampen mot Herkules. Kampen vippet frem og tilbake, men endte til slutt med et knepent tap, men hva gjør vel det!

Asker 2 resultater  - med fakta og kommentarer fra lagleder og trener Espen Foss;

0-2 mot Eik Tønsberg,
2-8 mot GØIF Unified, 1-7 Alexander, 2-7 Morten 
4-6 mot Herkules, 1-0 John, 2-2 John, 3-3 Alexander, 4-3 Oscar.

- Laglederteamet vil takke alle, inkludert supportere som tok turen, for en kjempefin cup. Nyt seieren i kveld, men allerede kommende uke venter tre (!) seriekamper, så vi kan ikke hvile lenge på laurbærene, smiler Espen Foss.

På bildet over er gjengen samlet sammen med premie-utdelere Jarle, Olav og Cecilie. Under den jublende gjengen. Begge foto Espen Foss

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift