Supertilbud på OBOS-medlemsskap

Gjør som ledelsen i Asker Fotball - meld deg inn i OBOS nå og få mange fordeler. Medlemsskapet er dessuten gratis ut 2016!

Kevin Nicol, Arne Knoph og Rune Klemetsdal har meldt seg inn i OBOS. Morten Mejlbo trengte ikke det - han ble medlem i 1946!

- Vi fikk mulighet forkjøpsrett på leilighet, forteller Morten, som en av mange gode grunner til å melde seg inn i OBOS.

Og akkurat det med forkjøpsrett kan være svært aktuelt for folk i Asker akkurat nå - når salget på neste trinn av på Søndre Bondi starter 13. september.

Les om Søndre Bondi-prosjektet her 

Men selv for de som ikke skal ha leilighet nå gir medlemsskapet mange fordeler. Som medlem får du også gode rabatter på ferie, reiser, kultur, fritid, lån og forsikring samt alt du trenger til din bolig.

Og nå kan du bli medlem til spesialpris!

Fra og med 1. september spanderer OBOS årets kontingent på 200 kroner.

(du betaler kun den lovpålagte andelskapitalen hvis du melder deg inn før nyttår)

Meld deg inn på obos.no eller send OBOS på sms til 2030.

Det har altså trener Kevin Nicol nå gjort - som Arne Knoph og Rune Klemetsdal har gjort det. Og de tenker også fremover, og melder inn sine barn, slik at de - som vår mangeårige tillitsvalgte Morten Mejlbo - kan få fordeler ved fremtidige boligkjøp. For medlemmer får altså muligheten til å kjøpe før (les: foran nesen på) "vanlige" folk. I tillegg til at det altså gir mange fordeler som du finner mer om på obos.no

Så meld deg - eller dine barn - inn i dag!

Førstkommende lørdag - på toppkampen mellom Asker og Notodden - blir OBOS med som kampsponsor. Det betyr at de er med oss på stand i Asker Sentrum fra kl. 10.00 - der du kan få informasjon om prosjektet på Søndre Bondi og om de ulike medlemsfordelene. OBOS blir også synlig på kampen etterpå.

Asker - Notodden har avspark lørdag kl. 16.00 - og OBOS spanderer inngangsbilletten på alle barn.

Alle opp til 16 år får mao muligheten til å se denne spennende toppkampen helt gratis (!) takket være vår gode samarbeidspartner.

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift