Asker Fotball ønsker alle en riktig god jul

Vi i Asker Fotball har mye å være glade for i 2016. Nå håper vi du gjør som oss - og gleder oss til et meget spennende 2017. Og frem til det - riktig god jul til alle.

Asker Fotball var eneste klubb som kom fra 3. divisjon i fjor og kvalifiserte seg direkte opp i nye PostNord-ligaen i 2017. Det gjør vi med en klar forventning om at det skal bli et år der vi virkelig setter farge på en svært ny og spennende liga.

Vi har også fått på plass et veldig spennende opplegg rundt laget - nå med to Uefa Prolisens-trenere etter at julen ble inledet med nyheten om at Ian Murray kommer inn med enorm erfaring for å bli Kevin Nicols assistent.

Fire nysigneringer har vi også hatt i Balal Arezou, Riki Alba, Alain Sanyang og Petter Klemetsdal, sistnevnte opp fra juniorstallen - de tre andre meget spennende offensive signeringer. Totalt er nå 20 spillere på kontrakt for sesongen, mens de siste brikkene landes over nyttår...

Og da har man noen måneder på å forberede laget på en morsom, underholdene og spennende serie.

Det begynner med fullt trøkk fra start i serien - hjemme mot HamKam 2. påskedag. Det blir en morsom reprise på seriestarten i Adeccoligaen i 2011 - dengang med et firesiffret antall på tribunen. Kanskje klarer vi det nok en gang...

Har du kjøpt sesongkort? Kjøp nå og få med en synstest fra Synsam (verdi 695,-) på kjøpet. Se mer om bestilling her.

A-laget begynner med mye moro lenge før det også. Allerede fredag 13. januar spilles vinterens første treningskamp. Mot ingen ringere enn Vålerenga i Valhall.

Se treningskamplisten her.

Samme dag, 13. januar, spikres også terminlisten endelig. Se det foreløpige oppsettet her.

Samtidig er det i en slik hilsen viktig å understreke det vi alle vet - at Asker er utrolig mye mer enn A-laget. Den siste uken var vårt gatelag på veldig hyggelig lunsj i Rådhuset, med Rådmann og Ordfører i spissen for et fantastisk vertskap. Gatelaget har bak seg et utrolgi flott år - som en av bærebjelkene i vår samfunnsatsing - der Asker United igjen har imponert med seier i cuper og i seriespill, der SFOtball er større enn noen gang, asyltreningsprosjektet er inne i sitt niende år og MITT VALG! vil få noen spennende utvidelser neste år. For å nevne noe.

Asker er en referanseklubb i samfunnssatsing og rett før jul kom nissen innom for å gi oss nye muligheter, gjennom midler fra Gjensidigestiftelsen til en ny buss som er så avgjørende for alle disse aktivitetene. Så i 2017 kommer Samfunnsbussen til Føyka.

spillerutviklingsfronten er Magnus Jansson kommet inn for å strukturere opp oplegget for våre yngste som utviklingsansvarlig - mens breddeavdelingen skal få nye løft også i 2017. Men det er jo moro å registrere at G17-laget og Junior 3 tok hhv første- og andreplass i sine serier, noe som viser at engasjementet også i breddeavdelingen har vært stort hele veien opp.

Så vil vi minne deg om at etter jul kommer nyttår - og fyrverkeriet kjøper du som alltid av Asker Fotballs glade dugnadsgjeng på Føyka. Les mer her

Herunder følger en spesiell julehilsen fra vår styreleder Per Christian Ottesen (du kan også se den i sin helhet i vedlegget oppe til høyre på denne siden):

Et begivenhetsrikt fotballår går mot slutten. Jeg vil på vegne av oss i administrasjonen benytte anledningen til å takke dere alle for deres solide bidrag gjennom året vi har lagt bak oss. Asker Fotball er avhengig av mange gode hjelpere, som trenere, lagledere, medhjelpere, ansatte, foreldre osv osv. Vi er utrolig takknemlig for at du bidrar til å gjøre klubben til det den er og har vært i 2016.

Nå vil vi ønske deg og din familie en riktig god og fredelig jul.

Så ønsker vi hverandre et godt nytt år og møtes til et aktivt og spennende fotballår i januar 2017.

 

Julehilsen på vegne av styret og administrasjonen

Per Christian Ottesen

Arbeidende styreformann

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift