Kinny klar for Asker

Karanveer Singh Grewal har spilt i Asker før. Nå kommer Kinny fra Mjøndalen for å bli med på Kevin Nicols offensive plan.

Karanveer - eller "Kinny" som han er kjent som - var utlånt fra Mjøndalen til Asker høsten 2013. Da var han uheldig og brakk kragebeinet, slik at det kun ble fire kamper i svart og hvitt. Men siden har 23-åringen fra Lier skapt en navn for seg selv.

Han har spilt 49 kamper for Mjøndalen i Tippeligaen og Obos-ligaen, da hovedsaklig som høyreback. Men det er i utgangspunktet en annen rolle Kiny er tiltenkt i Asker, som midtbanespiller. Den fotrappe og driblesterke Lier-gutten ønskes nemlig primært til Kevin Nicols offensive plan.

Det også med tanke på å utvikle unggutten videre mot en solid fotballkarriere.

Og Asker vet hva de får i 23-åringen. Han er altså oppvokst i Lier - noen kilometer vest for Asker. Derfra gikk ferden til Strømsgodset, hvor han ble flasket opp sammen med flere andre i dagens Asker-stall. Nicklas Raaholt, Halvard Håskjold og Behajdin Celina har som kjent også gått gradene i Godset. 

Det ble imidlertid med to offisielle A-kamper for Godset - for den da 19 år gamle Kinny. En kamp i Tippeligaen og en i cupen står han oppført med i 2012. Derfra gikk altså ferden til Mjøndalen hvor han har spilt siden - med unntaket av høstsesongen i 2013 i Asker.

Nå er han altså tilbake. 

Det betyr også enda en humørspreder i garderoben. I TV-serien "Alle gutta" som fulgte Mjøndalens år i Tippeligaen i 2015, ble Kinny en av de sentrale figurene, godt kjent for sitt gode humør og blant annet sitt standarduttrykk "kårrrupsjåååån".

Knny stod nå uten kontrakt i Mjøndalen og har signert en toårsavtale med Asker.

Karanveer "Kinny" Singh Grewal

  • Født: 23.04.1993
  • Tidligere klubber: Lier, Strømsgodset, Mjøndalen og Asker (2013)
  • Har to U19-landskamper for Norge

Asker spiller treningskamp mot Vålerenga I DAG kl. 12.30. Du kan høre kampen overført på radio. Les mer her

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift