Gol-satsingen du bare må se

Nå skjer det mye nytt på Gol: Navnebytte, ny hjemmeside, nytt prospekt og en utrolig spenstig video du bare må se. Og så, mest av alt, settes det full fart på utviklingen av området - der du nå kan få rabatt på hyttedrømmen gjennom Asker Fotball.

Gol Skiparks karakteristiske logo skal fortsatt prege draktene til Asker Fotball denne sesongen. Men selskapet bak skifter nå navn til Skagahøgdi. Det navnet har de, i alle ordets betydninger, hentet fra toppen.

Med det løftes fokus på satsingen på Gol videre opp fra alpinanlegget til området på toppen. 

For høyt ragende over Gol Skipark, midt i Ski-Norge og med fantastiske utsikt og fritt utsyn – 360 grader - over hele Hallingdal og mot Hemsedal, Valdres og Jotunheimen, utgjør Skagahøgdi det ruvende midtpunkt i den storstilte satsingen på Gol.

- Der Skagahøgdi ligger midt i Ski-Norge med sin fantastiske panoramautsikt, gir det oss vidsyn og perspektiv vi nå knytter direkte inn i storsatsingen på Gol, sier daglig leder Rune Klemetsdal.

Nå presenteres planene i full bredde. Med prospekt og flyer (se øverst til høyre), en veldig spenstig vidoe (se lenger ned), ny hjemmeside fra onsdag - www.skagahogdi.no - og en visjon som overgår det meste i norsk fjellsatsing med under to timers kjøring fra Asker...

 

Alpinanlegget på Gol er betydelig oppgradert de siste årene – en satsing som tar ytterligere fart i takt med den storstilte fjellutviklingen på toppen av Gol Skipark. Der, mot toppen av Skagahøgdi, vokser det frem infrastruktur av veier, ledninger og løypenett, en satsing som skal romme 180 hyttetomter, et tilsvarende antall leiligheter, servicebygg, overnattingsplasser og et skieldorado for langrenn og alpint, for lek og aktivitet sommer som vinter.

Se video av hvordan den store visjonen på Gol blir under her.

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

Oppe til høyre i denne saken ser du både flyer og hele det nye prospektet som er utviklet. Bla deg rundt i det – og se blant annet de ulike tomtene som fortsatt er ledige. For av de 180 tomtene som er lagt ut pr nå, er flere solgt allerede.

KJØPER DU NÅ – VIA OSS i ASKER FOTBALL – FÅR DU 15 % RABATT PÅ VEILENDENDE PRISER.

Og det på veiledende priser som ventelig vil stige når utbyggingen nå tar fart for alvor der oppe. Så her kan du gjøre et kupp!

TA KONTAKT MED

  • Arne Knoph i Asker Fotball (97057400)
  • Eller si du er fra Asker Fotball når du snakker med våre folk i Skagahøgdi:
    • Rune Klemetsdal (91001626)
    • Anniken Skagefoss (40547704)
  • Da er du altså sikret 15% rabatt på veiledende priser (som ventelig vil øke i takt med utviklingen der oppe)

 

I prospektet vil du se at tomt nummer 177 fortsatt er ledig – med en veiledende pris på 1.050.000. Akkurat den tomten er det Asker Fotball som selger – og inntektene fra dette salget går til klubben.

Ja, det er en av de beste tomtene, sentralt både til alpint og langrennsløyper så vel som fjellturer sommerstid – den er uten gjenboere foran og med en fantastisk utsikt. Og vi kan til og med anbefale naboene!!!

Ta kontakt for visning – skaff deg en hyttedrøm til priser du nok ikke finner igjen, samtidig som du bidrar sterkt til klubbens utvikling!

Skulle du likevel ha mer lyst på en av de andre flotte tomtene? Det går selvfølgelig bra. Og også da bidrar du til klubben. For samtidig som du nå - ved å henvende deg referanse til klubben - altså får 15% rabatt (som kan bety hundretusener på de dyreste tomtene, får Asker Fotball 20.000 kroner på hvert salg som formidles gjennom oss.

Så her er det bare å tipse oss om alle du vet om som er interessert i en fjelldrøm. Gol, midt i Ski-Norge, får nå et område helt enestående i plassering, utsikt og spennende planer.

Se videoen med visjonen fra det fantastiske området igjen her nå – før du blar deg gjennom prospektet i saken oppe til høyre.

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift