Proaktiv inn i partnerpoolen

Proaktiv Eiendomsmegling holder til i historiske omgivelser sentralt i Asker. Nå vil de også være med på Asker Fotballs gode historie - sentralt plassert i Gullklubben.

- Vi hadde virkelig lyst til dette. Til å gjøre prosjekter i fellesskap med Asker Fotball. Kan vi også skape verdier for både klubben og oss, så er det bra, smiler Fredrik von Krogh.

Han har lang erfaring i meglerbransjen. I 2014 byttet han fra en annen kjede og etablerte Proaktiv Bolig og Prosjektmegling i Asker. I dag er det et kontor med seks meglere og totalt ni ansatte - som har funnet seg de ideelle kontorene i den lille trebygningen ved siden av Langgården (der Garnstua ligger) - altså sentralt plassert nedenfor Venskaben.

- Her har det vært både pelsbutikk og trelast i gamle dager. Nå har vi fått pusset opp og fått det veldig fint. Dessuten er det lett å finne oss, her vi ligger synlig mot rundkjøringen vis a vis Trekanten, forteller Fredrik.

Som sammen med Truls Eirik Holm likte det de hørte i møte med Asker Fotball - både hva samfunnsengasjement og toppsatsing angår. Begge er de godt kjente både i bygda og med idretten - og gleder seg nå til å ta fatt på et samarbeid som har flere sider.

- Det ligger jo litt patriotisme bak. Patriotisme til Asker som sted og til Asker Fotball som klubb. Men vi var også bestemt på å være på en synlig arena og gjennom det bygge tilhørighet, sier Fredrik.

De to ser mange likheter mellom klubben og deres egen virksomhet.

- Vi har jo et høyaktuelt produkt for folk i Asker. Idretten betyr mye for trivselen og engasjementet i bygda, mens alle har et forhold til hjemmet sitt. Der skal vi være den beste rådgiveren, sier Truls.

Proaktiv finner du i den historiske trebygningen rett nedenfor Venskaben og vis-a-vis Trekanten.

Proaktiv er nemlig en megler som tilbyr en helhet rundt boligformidlingen. En kvalitetsbasert eiendomsmeglerkjede, der ledelsen i kjeden tidligere var med og bygge opp både Postbanken Eiendomsmegling og senere Aktiv Eiendomsmegling. Fra sistnevnte kom også Fredrik von Krogh da han gikk over og bygget opp Proaktivs kontor i Asker. 

- Vi er en kvalitetsmegler. I det ligger at vi jobber etter en trent og utprøvd metode, der vi syr skreddersøm rundt. Det handler om merverdi. Folk skal være trygge på å få maksimalt potensiell pris med oss, sier Fredrik.

Som denne uken signerte avtalen som gjør at de blir gullpartner i Asker Fotball de neste tre årene. Avtalen har flere sider, en økonomisk og markedsmessig bit naturlig nok. Men avtalen inkluderer at alle megleroppdrag som kommer som leads fra klubben gir en ekstra bonus til klubben på 10.000 kroner. Det betyr at hvis du selv skal selge bolig, eller kjenner noen som skal det, så ikke nøl med å tipse oss om det. Så skal vi videreformidle et uforpliktende møte med de beste i markedet.

I tillegg ligger det at Proaktiv skal forestå salget av Asker Fotballs tomt på Gol. Det er tomt 177 i prospektet du ser her - en supermulighet til en hyttedrøm som samtidig vil bety enormt for klubben.

Les mer om Proaktiv i Asker her.

Kontakt gjerne også Fredrik von Krogh på mail

eller Truls Eirik Holm på mail

Si at du henvender deg fra Asker Fotball, så betyr det altså verdier til klubben, men også at du er sikret de aller beste betingelsene på megling og rådgivning av dine boligspørsmål. 

Se Askers mange gode samarbeidspartnere her

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift