Et kult og nyttig bevis på et godt samarbeid

Asker Fotball har ønsket seg en bil til å frakte utstyr i årevis. Det gode samarbeidet med RøhneSelmer gjorde det mulig. Og jammen ble bilen kul...

Tirsdag rullet Askers nye Ford Tansit Connect ut på veien - som et høyst synlig og svært ønsket bevis på samarbeidet mellom Asker Fotball og Ford-butikken på Billingstadsletta. For behovet for en bil som kan transportere utstyr til og fra kamper og alle mulige andre arrangement vi er involvert i er stort.

Mange klubber har en slik bil, men det er først gjennom det gode samarbeidet med RøhneSelmer Asker Fotball har sett muligheten.

- Dette er veldig positivt for oss. Et meget nyttig arbeidsverktøy som dessuten blir et veldig positivt blikkfang i Asker, sier styreleder Per Christian Ottesen, som sammen med Tore Strand og Arne Knoph var og hentet ut bilen.

- Den ble veldig, veldig kul, smiler Knut Abotnes hos RøhneSelmer.

Dekor av Martin Stenbro AS har gjort Askers varebil til et flott blikkfang.

Han er vant til å levere biler til fornøyde kunder, men denne gang var det nok litt ekstra også for Knut.

For når det først ble en Asker-bil på veien, endte det med en vanvittig kul dekor på bilen. Martin Stenbro har vært en svoren og god Asker-tilhenger og -venn i årevis. Og gjennom sitt dekorfirma - og datteren Trudes konkrete designarbeid, fikk Asker bilen akkurat slik de ønsket.

Tydelig som Asker-bil med stripene og logo på begge sider - drakt på panseret og et jubelbilde bak. Det siste er for øvrig gitt av Budstikkas fotograf Knut Bjerke.

Og bilen skal bli godt synlig i Asker. Som "transporthest" uken gjennom og - blant annet - synlig utstilt på alle Askers A-kamper på Føyka. Og så skal den selvfølgelig frakte masse utstyr til alle Askers kamper. A-laget spiller som kjent i PostNord-ligaens avdeling 1, og det betyr kjøreturer til 11 av 13 bortekamper, med Bærum som den korteste - Nybergsund-Trysil, Brumunddal og HamKam som de tre lengste.

Askers drakt preger fronten på bilen...

Og når Asker må ut og fly, mot Finnsnes og Alta, blir det langt lettere å få utstyret til Gardermoen med den svært praktiske og romslige Connecten.

Ford Transit Connect finnes i to versjoner, og det er den lange Asker har fått. Les mer om modellen her

Sjåfør på bilen blir det nok flere av - men lagledelsen på A-laget og ikke minst klubbens utstyrsansvarlige Tore Strand vil nok befinne seg mye bak rattet. Han fant seg da også fort til rette bak rattet på et nyttekjøretøy som raskt gir deg personbilfølelsen bak rattet.

Vår hovedpartner Gol Skipark / Skagahøgdi har fått sin fortjente logo på siden. Det har også enda en god partner i kllubben, Asker Bilutleie, som bidrar med jevnlig og god vask av bilen. For med den spenstige designen må bilen tross forbli ren og fin.

Skulle det være kapasitet til overs, vil det også være mulig å leie bilen - direkte gjennom klubben eller via Asker Bilutleie.

Det er romslig inne i bilen. Her monteres spesialtilpasset gulv.

Men klubben har altså først og fremst bruk for denne bilen selv. Og derfor er det en stor glede å se at det nå ble mulig.

Asker Fotball og RøhneSelmer signerte en sponsoravtale før nyttår i 2015, og på snaut halvannet år har det rullet ut biler fra Billingstadsletta som har en løs eller tett forbindelse til Asker Fotball. Nevnte Tore Strand har sikret seg "grombilen" Ford Edge. Arne Knoph har i et år kjørt fantastiske Ford Smax. Og stadig flere både i vårt nettverk og i og rundt klubben har sett hvilket oppgradert og fantastisk modellutvalg som Ford nå leverer. Og der flere nyheter stadig ruller inn - både oppgraderinger på eksisterende modeller og nyheter i alle prisklasser.

Men å få like kult design som Asker Fotball har fått til - takket være topp service fra Martin og Trude Stenbro - skal vel bli vanskelig...

P.S.: Litt senere på våren skal det rulle nok et Asker-kjøretøy fra RøhneSelmer. Gjennom støtte fra Gjensidigestiftelsen og Zucca-stiftelsen har Asker Fotball fått mulgihet til å investere i en ny 16 seters buss - Samfunnsbussen - som skal kjøre alt fra SFO-barn, asylsøkere, gatelagsspillere, Asker United og lagene våre.

Vi kommer tilbake til det. I mellomtiden bør du ta deg en tur ned til RøhneSelmer og snakke med Knut Abotnes. Han har gode priser på spennende modeller. Og topp service får du alltid. Men det skader neppe at du i tillegg sier du følger Asker Fotball.

Knut Abotnes (til venstre) fikk en Asker-drakt i retur - da han leverte bil med drakt på - til Askers styreleder Per Christian Ottesen.

...og så kom den seg ut på veien

Tore Strand og Per Christian Ottesen fant seg fort til rette i førerhuset.

...og så var den på plass og klar til tjeneste på Føyka.

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift