Salgsstart nå: Få klubbrabatt på leilighet midt i fjellparadiset

Nå starter salget av leiligheter på Skagahøgdi. Der kan du realisere fjelldrømmen på toppen av Gol Skipark for under halvannen million. Og gjennom Asker Fotball får du ytterligere 50.000 i rabatt.

Utviklingen i Gol Skipark fortsetter. Nå med en svært spennende og ny mulighet for deg som vil ha et eget sted på fjellet - til en kostnad langt under det man skulle tro var mulig.

For på toppen av alpinbakken, med ski-in - ski-ut både til alpint og fantastiske langrennsløyper, legges nå første etappe av leilighetsbyggene ut for salg. Og her snakker vi virkelig førstemann til mølla. I bygg med seks leiligheter i hver tilbys to varianter av leiligheter til svært overkommelige priser.

  • Den ene modellen, på 34 m2, tilbys for 1.395.000
  • Den andre, litt større modellen, på 46 m2, tilbys for 1.695.000
  • Og du kan spare ytterligere penger gjennom klubben. Asker Fotballs hovedpartner tilbyr nemlig en klubbrabatt på 50.000 kroner.

Leilighetsmodell, 46 m2

Her har man med andre ord muligheten til å få seg en fritidseiendom med to soverom og perfekt beliggenhet midt i anlegget som reiser seg på Gol. Tomten disse leilighetsbyggene er tegnet inn på, ligger ideelt til på toppen av Gol Skipark og med en fritidstomt ved siden av som vil gi fritt utsyn over hele Hallingdal såvel som mot Hemsedal og Jotunheimen.

Dette er og blir en unik mulighet dere får gjennom klubbens hovedpartner - men interessen vet vi bli stor så vær rask.

Her vil mange henvende seg både med tanke på eget bruk og å letteregjøre investeringen med leiligheter som er lette å leie ut (det er dog ingen utleieplikt, som det er på mange slike fritidseiendommer).

Sjekk ut leilighetsprospektet her

Romløsning på den minste leiligheten

  • For å vite mer, kan du ta kontakt med klubbens nye partner Proaktiv Eiendomsmegling ved Truls Eirik Holm på 932 50 055 / e-post: truls@proaktiv.no
  • eller Anniken Skagefoss i Skagahøgdi på 405 47 704 / e-post: anniken@skagahogdi.no
  • Husk å referer til Asker Fotball for å få klubbrabatten

Asker Fotball spiller som kjent med Gol Skipark på brystet på draktene, og vår hovedpartner gir deg og klubben egne fordeler på flere områder. Det er også 180 tomter for salg på Skagahøgdi - med ski-in - ski-ut. 

  • Kjøper du tomt nå før 1. mai får du 15% rabatt på veiledende priser.

  • I tillegg støtter du Asker Fotball med 20.000 kroner pr tomt som selges gjennom klubben. 

  • Husk med andre ord alltid å refere til Asker Fotball når du henvender deg.

Se mer om tomtene, prospekter og informasjon om disse mulighetene her

En av de aller beste tomtene i det prospektet vil du se som nummer 177. Den har en veiledende pris på 1.050.000.  Og akkurat den tomten er det Asker Fotball som selger – og 60% av inntektene fra dette salget går til klubben. Salget håndteres profesjonelt av vår eiendomsmeglerpartner Proaktiv.

Ønsker du vite mer om tomtene - få en visning eller rett og slett vurderer Asker Fotballs fantastiske tomt (eller en av de andre tomtene), ta kontakt med Anniken Skagefoss (405 47 704) eller Proaktiv ved Truls Eirik Holm (932 50 055) eller Arne Knoph i Asker Fotball (97057400).

Ta gjerne også kontakt med Rune Klemetsdal (rukle@online.no) eller Anniken Skagefoss hvis dere ønsker å avtale en mulighet til å dra opp på Gol og se på tomtene - gjerne kombinert med en overnatting - også det med klubbrabatt - på Pers Hotell.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift