Sjekk ut vår nye nettbutikk

Askers samarbeid med Explendo betyr ikke bare inntektsaktiviteter til klubben. Nå har en strategisk satsing fått frem en glimrende nettbutikk.

- Det må da være den beste nettbutikken i PostNord-ligaen, mener Eivind Tyrdal. 

Explendo-sjefen har grunnlag for å prate i positive vendinger, for han har vært rundt på nettet og sjekket ut våre sportslige konkurrenters nettbutikker. Og mener Asker og Explendo sammen har fått til noe nytt som allerede er spenstig - men der det også vil komme flere nyheter fremover.

Men allerede nå finner du en tredelt mulighet i nettbutikken:

  • Explendo-produkter som gir Asker gode inntekter
  • Supporterartikler
  • Klubbkolleksjonen

Samarbeidet med Explendo kom i stand før jul, da Eivind - selv Asker-gutt - tok kontakt med tanke på det første punktet, nemlig om klubben er interessert i, på en enklere måte, å tjene penger på produkter alle trenger. Det handler ikke om "dopapirsalg der en ildsjel må ha garasjen full og et stort apparat for distribusjon kreves". Det er snakk om produkter som selges og sendes direkte fra Explendos lager til den som kjøper dem.

Nettbutikken finner du direkte her

Lagene i klubben skal utover året drive dugnadssalg på disse lettsolgte produktene - slik at også lagene kan nyte godt av dette. Og da kan man like gjerne selge til en tante i Harstad, en bestemor i Sandnes eller et søskenbarn på Gjøvik - som til naboen på Drengsrud.

Men du kan allerede gjøre deg selv og klubben en tjeneste nå - ved å gå inn og kjøpe sokker, boxere, glimrende vaskekluter, en powerbank eller den patenterte vaskeballen som gjør vaskepulver overflødig og der du sparer både penger, arbeid og miljøet. Og så støtter du altså klubben. Hele 50% av inntekten går nemlig rett til Asker Fotball.

Men samarbeidet med Explendo stopper på ingen måte med dette gode dugnadssalget.

- Skal vi samarbeide om dette må vi tenke litt strategisk også. Og bygge opp en helhetlig nettbutikk. Kan du gjøre det for oss, var klubbens respons til Tyrdal.

- Selvfølgelig, var svaret.

Eivind Tyrdal og Explendo har nå utviklet en nettbutikk som løfter Asker Fotball opp i front også på det området.

Dermed er Asker Fotball blitt en pilot for dem - som garantert vil åpne dører for andre klubber senere (de klubber som leser dette og lurer på hvordan ting er gjort, ta kontakt med Arne Knoph for å vite mer).

For nå selges supporterartikler rett fra Explendos lager. Og direkte hjem i din postkasse.

Nettbutikken finner du direkte her

I tillegg har vi fått inn hele klubbkolleksjonen av Nike-produkter. Når du bestiller her, betales det direkte, men varene vil her bli utlevert - ferdig trykket - hos G-sport Asker.

Og du kan bestille og betale fra alle tre delene - både Explendo-produkter, Asker-skjerf og Nike-tøy, samtidig og i en enkel operasjon. Enkelt for deg.

- Det er i utgangspunktet ingen begrensninger for hva vi kan legge inn i nettbutikken. Om det er aktuelt å legge inn containerleie fra Franzefoss, så går det også, sier Eivind Tyrdal.

Det tenkes med andre ord flere nyheter. Men ikke minst vil innholdet av supporterartikler og Nike-produkter øke. Ønsker du drakt med fullt trykk så er det mulig. Og i perioder vil det komme kampanjer på Nike-produkter og annet som gir deg ekstra gode kjøp.

Så det vil lønne seg å besøke nettbutikken jevnlig. Du finner den i egen meny øverst til høyre på nettsiden (som den røde ringen under viser).

Samtidig vil ikke satsingen og nytenkningen til Explendo og Asker Fotball stoppe der. Til sesongstart mandag vil det komme to nye Explendo-skilt på banen. Og mellom dem et nyopprettet sms-nummer.

Her kan du ved å sende ASKERFOTBALL til 2377 komme direkte inn i nettbutikken og gjøre gode kjøp.

Under seriestarten mandag vil det bli en egen kampanje der du gjør ekstra gode kjøp (se annonse nederst i artikkelen - gjør gjerne en tyvstart i forkant om du vil). Dermed kan du mao gjøre et godt kjøp, støtte klubben og få varene hjem i posten.

Og selvfølgelig er det slik at det IKKE tilkommer sms- eller fraktkostnader når du handler i vår nettbutikk.

Vi er sikre på at du blir fornøyd med produktene, og gleder oss til å ta imot din handel. Og så anbefaler vi altså at du går innom nettbutikken jevnlig - for å se nyhetene der.

Nettbutikken finner du direkte her

Les om "kinderegg-avtalen" med Explendo her

P.S.: Ja, du kan selvfølgelig bestille sesongkort i nettbutikken også. Gjør du det, og det ikke rekker frem i posten i påsken så ta med kvitteringen, så skal du selvfølgelig slippe inn på mandagens serieåpning...

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift