Partnerfrokost med høy solbrillefaktor

Fantastisk mat, fantastiske omgivelser og fantastisk vær dannet rammen på ukens frokostmøte for samarbeidspartnerne. Godt oppmøte, gode samtaler og bekreftelser på god butikk i poolen gjorde det til en perfekt start på dagen.

I Røde Kors lokaler "Solvika" i Sjøstrandveien, inviterte Dønn Ærlig Catering til en perle av en morgen. Der samarbeidspartnere til både Asker Fotball og Asker Skiklubb samlet seg til det som altså viste seg å være den perfekte rammen.

For da solen varmet allerede før kl 08, fant vi fort ut at her dekekr vi på langbord ute - der utsikten var en blikkstille sjø og menyen altså var Dønn Ærligs herlige og varierte meny.

ASKs markedsansvarlige Svein Granerud og Asker Fotballs Arne Knoph ønsket velkommen og fortalte om utøvere som nå også bringer Asker på det internasjonale idrettskartet. Det både med Sander Berge (Genk og A-landslaget) og Harald Østberg Amundsen (junior-VM-gull og juniorlandslaget).

- Det morsomme er at de to har spilt fotballkamper sammen for vårt 98-lag, fortalte Knoph.

Som samtidig kunne presentere klubbens nye landslagsspiller, Bettina Arnesen, som er tatt ut til å være med på Norges lag i VM for gatelag.

Informasjon om aktivitetene på Føyka stod også på menyen. Der fotballen kan glede seg til to viktige lokaloppgjør i mai - i serien mot Bærum 14. mai og cupfesten mot Stabæk 25. mai. Og der Granerud fortalte om utbyggingen som har skjedd og skjer på Føyka for tiden. Med sandvolley og -håndball, rulleskiløype og snart ny kunstgress på den gamle grusbanen.

Marianne Joran og Espen Weli Larsen fra Dønn Ærlig Catering fortalte om en bedrift som - i alle ordets betydninger - har mye på menyen.

Men mest av alt var dette en dag for partnerne. 

Dønn Ærlig brukte først noen minutter på å fortelle om sin utvikling og de muligheter de tilbyr.

Og så hadde man en veldig god runde rundt bordet - som bekreftet ikke minst en ting: Her bruker partnerne hverandre i betydelig omfang.

Nevnte Dønn Ærlig er en av mange rundt bordet som har sine banktjenester hos Handelsbanken. Takeda har Franzefoss sine containere. Naprapatgruppen bruker Nike-utstyr. Gol Skipark har knyttet til seg ProAktiv eiendomsmegling. Og Explendo setter opp nettbutikk for den ene partneren etter den andre - via klubbens nettbutikkløsning levert av samme Explendo. Og dagen etter skulle Martin Stenbro AS ned og starte profileringen av Askers nye buss levert av RøhneSelmer.

Og slik fortsatte eksemplene rundt bordet med mer enn - og der flere også åpnet døren for nye muligheter. Det i en partnerpool der stemningen altså er like god som været var denne morgenen, der  20 av Asker Fotballs samt noen av Asker Skiklubbs partnere tok turen...

Mat, god prat og nyttige relasjoner. Nærmest Handelsbankens Håkan Essung.

Neste partnertreff blir med en litt annen type trøkk - da RøhneSelmer åpner dørene og der det ryktes at det skal brumles litt i en Ford Mustang...

Men før den tid møtes jo også mange av Asker Fotballs partnere i forbindelse med A-kampene, der VIP-brakka åpner for poolen en time før avspark. Og mai er altså en veldig god kampmåned med kamp mot Bærum i serien og Stabæk i cupen.

Se oversikt over Asker Fotballs rundt 50 partnere her 

VIL DU HØRE MER OM ELLER BLI EN DEL AV ASKER FOTBALLS VERDIFULLE NETTVERK? 

  • Ta kontakt med Arne Knoph på 97057400 / arne@askerfotball.no

Trude Stenbro fra Martin Stenbro AS og Anniken Skagefoss fra Gol Skipark nøt finværet denne onsdagsmorgenen.

    

Espen Rustgaard hos Naprapatgruppen 7 asker Sportsklinikk og Bjørn Fagerli hos Asker Elektriske og Per Oddvar Hagen fra Lions / MittValg

Arne Knoph og Svein Granerud var sammen med Dønn Ærlig vertskap. Her forteller sistnevnte om anleggsutviklingen som pågår på Føyka.

 

 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift