Har fortsatt XL-BYGG i ryggen

XL-BYGG Asker Trelast har vært en viktig partner for Asker Fotball i mange år. Nå har de signert ny samarbeidsavtale.

Det har skjedd og skjer mye med XL-BYGG Asker Trelast. Da samarbeidet med Asker Fotball bestod det av en avdeling på Bondi. Nå har Sverre Mørch og hans team utvidet til fem avdelinger, der Drammen er den siste - etter at Bjørkås/Vollen, Vøyenenga og Hønefoss allerede var blitt en del av "familien".

Samtidig skjer det ting i butikken på Bondi.

Der bygges lokalene om, slik at selve butikkdelen blir adskillig større uten at det tapes verken lagerplass eller plass til byggvaredelen. Sortimentet utvides også, eksempelvis også med maling - som til nå kun har vært å finne i de andre avdelingene.

Dermed blir de en totalleverendør for alle typer kunder - enten du er proff- eller privat. Og som Asker Fotball-medlem og -partner får man alltid ekstra gode muligheter og tilbud. Henvend deg og si du kommer fra klubben neste gang du skal ha materialer og byggvare, verktøy og redskaper eller altså maling og beis. Og det enten du skal bygge hus eller bare fikse på det du allerede har.

Se mer på XL-BYGGs hjemmeside her

Det løftes mye ut fra XL-BYGG Asker Trelasts biler hver eneste dag. 

XL-BYGG Asker Trelast har vært en viktig partner for klubben i mange sesonger allerede. De er synlige på arenaen og i flere ulike sammenhenger. Klubben har samtidig en partnerpool som har mange aktører i byggbransjen, og siste frokostmøte bekreftet at det er mange i poolen som nå benytter seg godt av hverandres tjenester og leveranser. XL- BYGG Asker Trelast har altså en sentral rolle i Askers partnerpool der omsetningen internt er økende.

Med signaturen av den nye avtalen er de medlem i Gullklubben i vår pool.

Samtidig er XL-BYGG Asker Trelast altså en positiv partner for oss medlemmer i klubben, og vi oppfordrer alle som har byggeprosjekter, små eller store, til å oppsøke en av de fem avdelingene. Der møter du både eksperter som kan sitt fag og gir gode råd, god service og en god handel - spesielt god dersom du henviser til denne avtalen.

Se mer på XL-BYGG Asker Trelasts hjemmeside her 

 
 

På XL-BYGGs avdeling finner du mange fagfolk og solide råd. Her er de avbildet sammen med Espen Falck og Kevin Nicol. 

 
 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift