Ledig stilling i Asker Fotball

Asker Fotball søker med dette etter en nøkkelperson med stor forståelse for drift og inntekter i en fotballklubb - og som på mange måter skal være klubbens ansikt utad.

Etter mange år som daglig leder og markedsansvarlig, slutter Arne Knoph i Asker Fotball for å begynne på Ullevaal stadion som daglig leder i Divisjonsforeningen. Nå søker vi en etterfølger med stor forståelse av drift i en fotballklubb - med hovedoppgaver innen markedsarbeid, kommunikasjon og administrative gjøremål. 

Asker Fotball er en fotballklubb med et bredt engasjement - med store ambisjoner på fire hovedområder. Vi sier klubben er forankret i fire ringer som henger sammen i ett styrket fellesskap - elite, spillerutvikling, bredde og samfunn.

Klubben har en målsetting om å utvikle et A-lag som skal kunne være blant topp 20 i Norge, laget skal være tuftet på flest mulig egenproduserte spillere (og vi har fått frem noen av landets største talenter som Sander Berge, Vajeah Sakor og Sindre Mauritz-Hansen), samtidig som vi ønsker å gi et tilbud til alle.  Klubben har og skal ha et stort samfunnsengasjement gjennom våre ulike samfunnsprosjekter - der vi nå har et program som gjør oss til referanseklubb i Norge.

Klubbens posisjon i Asker kommune og i regionen er sterk.

Som følge av at Arne Knoph slutter i Asker Fotball, søker vi en ny medarbeider.  Vi ønsker å knytte til oss en person som gjerne kjenner til driften av en fotballklubb og hvor hovedoppgavene blir å jobbe med marked, arrangement og kommunikasjon, samt administrative gjøremål.

Det vil være mulig å tilpasse stillingen ut fra den enkeltes kvalifikasjoner.

Treningsgruppe 1 født 2004

Vedkommende må ha erfaring med lignende type arbeid med særlig kunnskap/erfaring med markedsarbeid.  Vi søker en medarbeider med stor arbeidskapasitet, er fleksibel, kreativ og motivert for å bidra til å videreutvikle Asker Fotball til å nå våre målsettinger. Vedkommende vil i mange sammenhenger være klubbens ansikt utad.

Stillingen er i utgangspunktet en heltidsstilling, lønn og arbeidstid etter nærmere avtale.  Det må forventes stor fleksibilitet, og noe ettermiddags- og helgearbeid må påregnes.

Det kan være mulig å dele på arbeidsoppgavene, slik at en deltidsstilling kan også være aktuelt.

Askers gatelag etter seriekamp mot Odd.

Skulle dette være av interesse, ta snarest mulig kontakt med:

Per Christian Ottesen tlf: 95853214, email: proto001@live.no

Spørsmål om stillingen kan også rettes til Arne Knoph tlf: 97057400,  email: arne.knoph@gmail.com

1.440 så Askers kamp mot Stabæk i forrige uke - og det å skape gode opplevelser for alle i Asker er et mål for klubben.

Sander Berge debuterte på A-landslaget i vinter. Nå er 19-åringen ettertraktet i hele Europa - og det beste eksempelet på Askers gode spillerutvikling.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift