Nasjonal aktør med lokalt fotfeste inn i poolen

Kasse og Butikkdata holder til på Hvalstad, men med import av Casio kassasystemer har de portefølje over hele Norge. Nå tenker de både nettverk og lokalt miljø som ny samarbeidspartner.

- Vi gleder oss stort over samarbeidet som partner, sier Pål Andre Pederssen.

Nylig signerte Kasse og Butikkdata avtale både med Asker Fotball og med Asker Skiklubb. Det betyr at det blant annet vil levere utstyr til klubbenes kiosk- og salgsvirksomhet - men også at de vil jobbe aktivt inn mot et nettverk der de ser store muligheter.

- Jeg har allerede avtalt flere møter med partnere i klubbnettverket, forteller Pederssen.

Kasse og Butikkdata AS har siden 1991 importert Casio kassasystemer til Norge og selv hatt direkte salg og support på Østlandet. Selskapet har en bred forhandlerportefølje rundt i Norge for å dekke Norges bredde, forteller han.

Kasse og Butikkdata er eksempelvis ledende innenfor restaurant og servering, men har også mindre kjeder innenfor varehandel og detaljhandel.

- Vi kan tilby kassasystemer, bankterminaler og køløsninger innenfor de fleste bransjer, understreker Pederssen.

Les mer om Kasse og Butikkdata her

Asker Fotball har flere bankterminaler til bruk på A-kamper når både billetter og kioskvarer. Nå er det også kommet en avansert kasse til kiosksalget. Det samme er tilfelle på nedre klubbhus og kiosken Asker Skiklubb nå har reåpnet der nede.

- Vi har alt fra de enkleste kassene til mer omfattende systemer som håndterer fakturering, lagerstyring, konvertering til regnskapssystemet og integrasjon mot nettbutikker, forteller Pederssen.

Som har klare ambisjoner om deltagelse i Askers sponsorpool.

- Vi ønsker med samarbeidet og kunne knytte større nettverk og styrke vårt lokale miljø, sier han.

Les mer om Kasse og Butikkdata her

Firmaet, som holder til i Ravnsborgveien på Hvalstad, var allerede til stede på klubbens sponsorfrokost nå i juni - som ble holdt i RøhneSelmers lokaler. Det ga umiddelbart et par møter med andre i poolen - akkurat slik vi ønsker at samarbeidspartnerne skal være til for hverandre. 

- Vi gleder oss stort til dette, understreker Pål Andre Pedersen.

Kasse og Butikkdata / Casio Butikksystemer er med dette innlemmet i Asker Fotballs Bronseklubb og blant Asker Skiklubbs samarbedspartnere.

Se alle Asker Fotballs partnere her

Se alle Asker Skiklubbs partnere her

Les mer om Kasse og Butikkdata her

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift