Rune Klemetsdal blir ny daglig leder

Rune Klemetsdal kommer fra jobben som daglig leder i klubbens hovedsponsor Gol Skipark / Skagahøgdi når han nå får samme rolle i Asker Fotball.

Dermed har klubben fått en mann som både kjenner klubben godt, og som ikke minst har en god og tett relasjon til klubbens partnerpool og vår viktige og gode hovedsponsor.

Klemetsdal er da også godt kjent med jobb i klubben – han har jobbet med utvikling av klubbens samfunnsprosjekter og forlot jobben som markedssjef da han i fjor sommer ble ansatt i Gol Skipark. Der har han vært med på et spennende år med utviklingen av fantastiske Skagahøgdi – den planlagte og storstilte utbyggingen av hytter og leiligheter på toppen av Gol Skipark.

Den utviklingen fortsetter med Asker-paret Anniken og Tarald Skagefoss sitt eierskap der oppe, samtidig som relasjonen til Asker Fotball blir, om mulig enda sterkere.

Nettopp arbeidet med markedet og en styrket sponsorpool blir viktig og en sentral del av arbeidshverdagen, når Klemetsdal nå overtar etter Arne Knoph. Sistnevnte blir som kjent ny daglig leder i interesse- og klubborganisasjonen Divisjonsforeningen (DF02).

Knoph er på vei inn på kontorene på Ullevaal stadion, men vil i sin nye jobb også jobbe for bedrede rammebetingelser og muligheter for klubber som Asker – en av snaut 100 medlemsklubber i DF02.

På Føyka vil Klemetsdal gå inn i et team der styreleder Per Christian Ottesen har vært, og vil være en daglig del av kontorene i Fotballhuset.

- Vi får en DL som kjenner klubben på godt og vondt fra før, og som vi tror har rette engasjement, vyer og kunnskap for å løfte klubben videre.  Jeg både håper og tror det vil bidra til å skape den kraften som skal til for å ta nye steg, sier styreleder Ottesen.

Klubben hadde henvendelser fra og samtaler med mange gode og interessante kandidater til jobben, men valget falt på en som både vil bidra til kontinuitet gjennom sin kunnskap til klubben og utvikling gjennom sitt engasjement og sin erfaring.

- Det jobbes godt på veldig mange fronter, og Asker er og har vært en klubb i utvikling. Men det krever mye hardt arbeid å nå være ambisiøse målsettinger, sier Klemetsdal.

Anniken og Tarald Skagefoss fra Gol Skipark / Skagahøgdi har funnet gode løsninger i Rune Klemetsdals "overgang" til Per Christian Ottesen og Asker Fotball.

Han tiltrer allerede 1. september, mye takket være velvilje og det gode samarbeidsklima med Anniken og Tarald Skagefoss og deres satsing på Gol. Arne Knoph vil bidra i overgangsperioden, og ha noe kontortid på Føyka i perioden fremover, mens styreleder Ottesen selv vil være på kontoret både før og etter tiltredelsen.

Sammen med en ellers meget god og dedikert stab og sportslig apparat i klubben vil det sikre at Asker som klubb fortsetter å utvikle seg både som samfunnsaktør og som idrettsklubb med fokus på både elitesatsingen og spillerutviklingen.

- Vi SKAL bli en OBOS-liga-klubb. Det er viktig for en stor kommune som Asker. Så SKAL vi fortsette å skape et stort engasjement i nærmiljø og regionen med fortsatt samfunnsmessig verdiskapning. Det tar vi på alvor, understreker Klemetsdal.

Klubbens inneværende strategidokument strekker seg ut 2018, noe som betyr at strategien skal både evalueres og oppdateres med klare målsettinger for perioden utover det. Samtidig er Klemetsdal klar på at det gjøres mye godt arbeid på Føyka.

- Det er ikke minst et helt utrolig frivillig arbeid som nedlegges. Det er viktig å takke for den enorme jobben som gjøres, sier Rune Klemetsdal.

Mens han selv gleder seg til å ta fatt på en jobben med å føre Asker videre mot ambisøse mål.

 

For ytterligere spørsmål, kontakt

  • Per Christian Ottesen på tlf. 95853214
  • Rune Klemetsdal på tlf. 91001626

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift