Gjør som Sander - bli med på SFOtball

Rett før sommeren var Sander Berge tilbake på Føyka. Landslagsstjernen var en av de første som begynte på SFOtball på Føyka. Nå kan du bli en av de neste...

Rett før sommeren var Sander Berge på besøk på "gamle tomter" - og tok seg til å prate med og svare åp spørsmål fra akademistene på Føyka. Så husker landslagsspilleren og proffen i belgiske Genk godt hvordan det var å være på Fotball-SFO og FotballAkademi på Føyka. Der fikk han gode kamerater. Der lærte han for alvor å elske fotball. Og der fikk han lov til å utvikle seg til en av Norges aller beste fotballspillere allerede nå, som 19-åring.

Sander Berge trives på Føyka - nå som da han var med på FotballSFO selv...

Men man må ikke bli så god for å ha glede av SFOtball. Snarere passer det for alle som liker å være aktive, som er glad i gode og aktive miljøer. Og som vil ha noe positivt å drive med rett etter skoleslutt fra to til fem dager i uka.

Skolestart står for døren, og 80 påmeldte er allerede klare for SFOtball (opp til og med 4. klasse), mens rundt 100 er klare for FotballAkademiet (5., 6. og 7. klasse).

Det betyr at Akademiet (som vanlig) bare har noen få plasser ledig. Og på SFO er det også rimelig bra besatt, men her vil vi klare å få med noen flere.

Så vil du ha en mer aktiv og underholdene SFO-hverdag - med mye fotball, men der også andre aktiviteter og lekselesing, sunn og god mat osv står på timeplanen? Da har du muligheten.

Asker Fotball etablerte i sin tid SFOtball som landets (verdens?) aller første i sitt slag. Siden har andre klubber kommet etter, NFF-satsingen Telenor Xtra er kommet til, mye etter "modell Føyka" - mens Asker har fortsatt med et tilbud som i disse årene har gitt over 1000 jenter og gutter en glad fotballhverdag.

"OPE" har trent Sander Berge før. Nå jobber OPE blant annet på Akademiet og med det sportslige opplegget på SFO. Med seg i instruktørkorpset har han Asker-gutten og tidligere Stabæk- og Vålerenga-spiller Andre Muri...

Veldig kort fortalt er en SFO-dag som følger:

 • Man hentes med buss (evt biler) på skolen og kjøres til Føyka (Asker Fotball har for øvrig fått en helt ny 16 seters buss nå, støttet av Gjensidigestiftelsen og Zucca-stiftelsen)
 • På Føyka skifter man i egen garderobe og går inn i matsalen og spiser sunn og god lunsj.
 • Så er det (som regel) opp på kunstgressbanen der man har lekbetont fotballaktivitet, ledet av både erfarne trenere og spillere fra klubben.
 • Så bærer det ned til SFO-rommet og fruktpause samt mulighet til lekselesing eller meraktivitet til man hentes av mor eller far..
 • Tilbudet har som på skolen mulighet til 3, 4 eller 5-dager. Og tar man kontakt vil man også kunne be om to dager.
 • OBS! Alle som er påmeldt skolenes SFO har oppsigelsestid der. Det lønner seg å ta hensyn til - men kan eksempelvis i overgangen tilpasses med to dager på Føyka i overgangen.
 • Prisen er omtrent som på skolene på de ulike dagene (se mer info her)
 • Espen Foss er sjef og praktisk tilrettelegger for SFO, han nås på 46841504 
 • Mer informasjon om påmelding her

På Akademiet får man:

 • mulighet til henting på skolene, slik SFO har det (men her kan man også med tillatelse hjemmefra sykle selv)
 • et mer spisset fotballtreningstilbud med de aller beste instruktører med vår spillerutvikler Ole Petter Engebretsen (OPE) som sportslig ansvarlig og eksempelvis Demba Traore fra vårt A-lag og Andre Muri (over 300 Tippelgiakamper) blant instruktørene.
 • I utgangspunktet tilbud to dager pr uke, men mulighet til å kjøpe en ekstradag utenom.
 • Spørsmål til enten Espen Foss (46841504) eller Ole Petter Engebretsen (93401938)
 • Som et tilleggstilbud har vi opprettet egne Akademilag som spiller ved siden av ordinære lag. Med tanke på et økende antall jenter på vei inn, vil det også vurderes et eget akademilag for jenter i 2018.
 • Mer informasjon med påmelding her

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift