Pris til to ildsjeler

Da Asker og Kjelsås gikk til pause med 1-1, ble årets MITT VALG-pris delt ut til Erik Mobæk og Mathias Folke Nordby.

MITT VALG er et prosjekt som tar utgangspunkt i bygging av sosiale ferdigheter og personlig utvikling. Dette er ferdigheter som Asker Fotball ser som helt avgjørende for lagbygging, for å skape en god treningskultur og for å utvikle gode fotballspillere. 

Av den grunn har Asker Fotball innlemmet programmet som en viktig del av klubben, samt hva klubben ønsker å stå for. 

For å markere dette ble MITT VALG-prisen delt ut for andre gang i pausen i sesongens siste seriekamp. Som i fjor gikk prisen i år til to personer:

Den første prisen går som et symbol på frivilligheten i Asker Fotball, og til alle lagledere og andre som hver dag gjør en fantastisk innsats for sitt lag og klubben som en helhet. Erik Mobæk har, over flere år, lagt ned uendelig mange timer og mye innsats, ikke bare for eget lag, men på flere fronter i klubben. 

Mathias Folke Nordby var den andre som mottok heder og ære på Føyka Kunstgressbane lørdag ettermiddag. Nordby kom inn som assistent på klubbens Fotball-SFO i 2011, og har siden vokst enormt i jobben, både på SFO, på Akademiet og som dedikert keepertrener. Denne innsatsen i et godt samspill med en fantastisk personlig egenutvikling er han på den måten også blitt et symbol på hva MITT VALG går ut på, nemlig å bygge sosiale ferdigheter. 

De fortjente vinnerne mottok hyllest og høstet applaus ute på banen foran tribunen. Prisene ble overrekket av Espen Foss, Askers Fotballs samfunnsansvarlig, og Per Oddvar Hagen, leder av Lions Borgen, en god samarbeidspartner i prosjektet. 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift