Handelsbanken og Asker Fotball har signert ny toårig avtale

Asker Fotball og Handelsbanken Asker har hatt et godt og tett samarbeid i mange år. Nå er avtalen forlenget med to når.

- Takk for at vi i Handelsbanken fortsatt får sponse Asker Fotball! Det er vi glade for og vi gleder oss til å følge med lagene videre, sier Kirsti Jensås, banksjef på kontoret i Asker. 

Handelsbanken er også veldig opptatt av Asker Fotball sitt meget gode samfunnsprogram og vår Gatelagsturnering vil nå bytte navn til Handelsbanken cup.

Handelsbanken er en annerledes bank – på mange områder: Du får en egen rådgiver i Asker som du kan ringe og besøke når som helst (aldri callsenter!), og denne rådgiveren har verken bonuser, budsjetter eller salgsmål. 

Hvorfor? Fordi vi ønsker at du aldri er i tvil om at de rådene og løsningene du får, er til ditt beste. Slik jobber vi diskret for deg som kunde, forteller banksjefen.

Derfor er Handelsbankens kunder mer fornøyde enn andre bankers kunder, ifølge Norsk Kundebarometer og EPSI.

Vi i Asker Fotball kan mer enn gjerne anbefale en bank som over mange år har vist seg veldig god både for klubben og de mange i og rundt Asker Fotball som har valgt dem som sin bankforbindelse.

I Smuget 1 sitter engasjerte medarbeidere med hjerte for Asker. Og som heier på Asker Fotball.  Asker Fotball er viktig for Asker, og derfor en viktig og spennende samarbeidspartner for Handelsbanken Asker, avslutter Kirsti Jensås!

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift