Stian Solberg har signert

Blekket har knapt tørket. Den unge veteranen blir med videre i satsningen i Asker Fotball.

265. Det er antallet cup- og ligakamper Stian Solberg har spilt for Asker siden sin debut. I 2017 ble det 16 kamper, 11 fra start, og tre mål - alle i den fantastiske hjemmekampen mot Alta. Med det er han nummer fire på klubbens adelskalender. Etter å ha forlenget avtalen med to nye år kan Solberg klatre ytterligere på listen over dem med flest Asker-kamper. Nå trenger Solberg kun ti kamper for å ta seg inn i topp tre, og ytterligere 21 for å være nummer to. 

Og det er gode nyheter for klubb, spillere og for alle som har et hjerte som banker for de svarte og hvite. Stian har med sine mange år i Asker-drakten bevist at han er selve symbolet på stabilitet og kontinuitet. 

- Med forlengelsen av Stian er vi godt på sporet med å knytte til oss nøkkelspillere også for veien videre. Det er gledelig at han også finner det ønskelig og interessant å fortsette satsningen i Asker, forteller sportssjef Espen Falck.

- For selv om han i perioder har slitt med noen større og mindre skader, har Stian alltid gått foran og vist vei i treningsarbeidet. Og han har også vært en bærebjelke i laget over mange år, poengterer Espen Falck.

Asker Fotball er godt fornøyd med at Stian blir med videre, og vi ser frem mot fortsettelsen med den unge veteranen! 

 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift