Et nesten optimalt serieoppsett

Sportslig er det mer enn nok utfordringer, men Asker-ledelsen smilte uansett bredt da avdelingsoppsettet kom lørdag.

- Dette var veldig bra for oss. Selvfølgelig er det veldig mange gode lag der og sportslig mer enn nok utfordringer, men publikums- og interessemessig er det glimrende, sier daglig leder Rune Klemetsdal.

Da tenker han selvfølgelig først og fremst på Fredrikstad. Klubben rykket - for mange - sensasjonelt ned fra OBOS-ligaen etter kvalifieringskampene mot Notoddden nylig. Men fredag ble negativitet snudd til ny optimisme i "Plankebyen" da Per-Mathias Høgmo ble presentert som ny hovedtrener i klubben.

Det gjør dem til en naturlig favoritt i en avdeling der Asker også får ned Elverum fra OBOS-ligaen. I tillegg blir det nye dueller med flere av årets sterkeste rivaler i PostNord-ligaen - ikke minst Raufoss og Alta, som jo kjempet med Asker om kvalifiseringsplassen til kvarteret før slutt av siste serierunde.

I tillegg blir det lokaloppgjør mot Bærum og Stabæk 2, sistnevnte ett av tre nyopprykkede lag i avdelingen. Og Stabæk-juniorene, ledet av Gaute Larsen, vil helt sikkert bli en spennende motstander å få tilbake på Føyka. Det vil også et av de andre nyopprykkede, nemlig Moss - som om enn i mindre skala vil være en annen publikumstreffer.

Dessuten er ikke dette så aller verst, rent reisemessig, sier styreleder Per Christian Ottesen.

Foruten nevnte Alta er turen til Mjølner (Narvik) det som drar kraftigst både i tid og budsjetter - mens det ellers blir mange bussturer rundt i Sør-Norge.

HER ER POSTNORD-LIGAEN AVDELING 1 2018:

Alta
Mjølner
Raufoss
Asker
Bærum
Grorud
Nybergsund
Stabæk 2
Moss
Odd 2
Fram
Fredrikstad
Hønefoss
Elverum

Avdelingene ble presentert på Divisjonsforeningens medlemsmøte lørdag, der Asker var med to deltagere - blant rundt 120 klubbledere i foreningen som ledes av Askers tidligere daglige leder Arne Knoph.

Se hele oppsettet her

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift