Julegave fra England

Fredag kveld satte en midtstopper fra England penn på papir, og dermed er erstatter for Aleksander Solli på plass før neste sesong.

Sent bittelille julaften sikret Asker seg underskriften til Aaron Jones. Midtstopperen fra England, med fartstid i både Norge og nå sist Ängelholms FF i Sverige, var klar på at Asker var et ønskelig sted for han og madamen å satse videre på. 

- Jeg er veldig fornøyd med å være tilbake i Norge, og for å ha signert en toårskontrakt med Asker. Gleder meg til sesongoppkjøringen, meldte nysigneringen selv på sin Twitter-konto.

Aaron er 24 år og tiltenkt å tette tomrommet etter Aleksander Solli som dro hjem til Bergen etter sesongen som var. Interessant nok var disse to lagkamerater i Raufoss, tilbake i 2016 da klubben spilte i OBOS-ligaen. Av den grunn kunne Solli gi gode referanser på Aaron, noe som bidro til at vi ønsket å få denne avtalen spikret før julen. 

Nå er det Asker som gjelder. Gode samtaler med våre skotske trenere gjorde nok susen, og når også hans kjæreste fra Gjøvik ønsket seg til vårt område, var nok valget enkelt. 

Aaron slutter seg til troppen når klubben starter opp igjen fellestreninger i januar. Han vil overta drakt nr. 5, og er fit for fight fra dag 1. 

Klubben ønsker Aaron velkommen til Asker, og jobber samtidig videre for å optimalisere satsningen ytterligere, med god dialog med en rekke andre spillere. I mellomtiden ønsker vi våre følgere, supportere og sambygdinger en riktig fin juletid. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift