Julelunsj med ordføreren

I år igjen var Gatelaget invitert til et av årets høydepunkt i form av lunsj i rådhuset med ordfører Lene Conradi og rådmann Lars Bjerke.

- Vi er heldige som har en kommune som gir så mye til Gatelaget. Samarbeidet vårt er unikt, og mange lag ser Asker Gatelag som noe å strekke seg etter. Det er jo ekstra stas når kommunen vår er ledet av så hyggelige folk. Og det er heller ingen tvil om at ordfører Lene Conradi fikk en veldig fin gjeng på besøk, forteller leder for Gatelaget, André Muri. 

- Under lunsjen ble året oppsummert og vi fikk fortalt ordføreren om de fine opplevelsene vi har hatt i år. Landsturneringene, treningsarbeidet, lunsjene våre, det gode miljøet i laget og fairplayprisen fra Telenor Arena, fortsetter den tidligere Tippeliga-bauten med over 200 kamper for Vålerenga.

- Laget representerer Asker Fotball på suverent vis, og det var en særdeles trivelig atmosfære under lunsjen. Dersom alle blir like flinke til å høre på meg under trening som under rådhuslunsjene vil laget ta medalje i serien neste år, avslutter Muri med et glimt i øyet. 

Gatelaget ønsker å takke ordfører Lene Conradi og rådmann Lars Bjerke for deres enorme støtte, engasjement og initiativ.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift