To Asker-spillere på kretslaget

En rekke spillere fra Asker Fotball markerer seg i konkurranse med spillere fra den suverent største fotballkretsen i landet. Nå har også klubben to nye spillere på kretslaget.

Gjennom hele vinteren driver Oslo Fotballkrets Landslagsskolen, et spillerutviklingsprosjekt som har intensjon om å identifisere landets mest lovende 13-16-åringer. Landslagskolen skal, i følge NFFs sider, være 'en referanse og påvirkningsarena for spillerne, og en arena hvor spillerne høster erfaringer som de tar med seg tilbake til klubbene sine og treningshverdagen'.
 
Asker Fotball nominerte spillere til Landslagsskolen i november, og etter flere prøvetreninger kom åtte Asker-gutter videre. Disse reiser inn til Idrettshøyskolen på Kringsjå (03-årgangen) og på Ekeberg (04-årgangen) ukentlig gjennom vinteren. 
 
 
Følgende spillere kom videre:
2003-årgangen:
Elias Singstad og Martin Solheim
 
2004-årgangen:
Henrik Olsen, Jens Daniel Augestad Halvorsen og Sivert Ryssdalsnes
 
2005-årgangen:
Eskil Thon Asklien, Matias Spiten Nysæter og Nael Bostrøm
 
Vi gratulerer!

I slutten av januar var det også uttak til kretslagssamling på Valhall med kamper mot andre kretssoner. Gledelig nok ble to Asker-spillere tatt ut til denne samlingen. Vi gratulerer Matias Spiten Nysæter og Henrik Olsen med prestasjonen!
 
For klubbens del er det veldig positivt å se at spillere fra Asker Fotball markerer seg i konkurranse med spillere fra den suverent største fotballkretsen i landet.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift