Knut er tilbake

- Jeg er veldig glad for å fortsette her, forteller spilleren som hadde tredje flest minutter på banen i Asker-drakten i 2017. Nå er han tilbake på Føyka og klar for ny sesong.

Knut Ahlander blir å se i Asker-drakt også i 2018. Det er klart etter at en ny utlånsavtale har kommet på plass mellom Asker Fotball og Strømsgodset, etter at sistnevnte var veldig fornøyde med utviklingen Ahlander viste i løpet av fjoråret. 

- Jeg synes vi startet på noe veldig bra i fjor, noe jeg har veldig lyst til å være med videre på. Når det så dukket opp en ny mulighet igjen ville jeg komme hit så fort som mulig, forteller hovedpersonen selv. 


NY SESONG: Det blir fotball i Asker-drakt for Knut Ahlander i 2018.

- Godset er veldig positive til at jeg drar tilbake hit til Asker under Kevin og Ians vinger. Det har vært veldig hyggelig å møte gutta igjen, så nå gleder jeg meg voldsomt til å komme i gang med sesongen, føyer Ahlander til.

I 2017-sesongen var altså Knut Ahlander den spilleren med tredje flest kamper i Asker-drakten. Kun Asker-kaptein Stian Stray Molde og Even Bydal, som tidligere i vinter meldte overgang til Kongsvinger i Obosligaen, klokket flere spilleminutter enn Ahlander. Fire mål på 25 kamper er status før ny sesong sparkes i gang denne våren for 'nyervervingen' fra Strømsgodset.

Vi ønsker Knut velkommen tilbake i sort og hvitt, og ser frem til mer jubel det kommende året!

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift