- Nå har vi en veldig god keepertrio

Med en ung og lovende keeper inn 'stadionportene' er Asker-trener Kevin Nicol meget fornøyd med klubbens keepertrio.

Grunnet Askers skadesituasjon på keeperplass har klubben sett seg nødt til å forsterke. Nå har klubben hentet Jacob Tredal, en meget lovende keeper født i 1998. 

- Skadeomfanget til Andreas Vedeler er fortsatt uavklart og derfor var vi nødt til å agere, forteller Askers sportslige leder Hans Knutsen, og legger til at: 

- Inn får vi en ung og spennende keeper fra Bergen, og han kommer via Stabæk-systemet.


NYTT TILSKUDD: Jacob Tredal er nyeste tilskudd i Askers stall for 2018. Her i aksjon på treningsfeltet for Stabæk. Foto: Kristian Bjerke / Stabæk Media.

- Jeg følte meg veldig velkommen i klubben med en gang. Det er en veldig fin spillergruppe, dyktige trenere og et godt apparat rundt klubben her, og det er viktig for videre utvikling. Asker var et enkelt valg sånn sett, poengterer Jacob Tredal.

- Det at klubben har et sterkt ønske om å rykke opp gjør det utvilsomt veldig spennende, og det er noe jeg vil være med på, føyer Askers nye keeper entusiastisk til. 

Fornøyd er også Asker-trener Kevin Nicol som har uttrykt at han er meget begeistret over klubbens keepertrio, og med det en tilnærmet komplett spillerstall:

- Nå har vi en veldig god keepertrio. Kenneth (Udjus), Andreas (Vedeler) og Jacob (Tredal) vil kunne lære mye av hverandre og løfte spillet sitt. De vil utgjøre en meget god treningsgruppe og jeg ser frem til å følge dem alle tre videre. 

Med det ønsker Asker Fotball velkommen til Jacob Tredal! 


NYE OMGIVELSER: Jacob Tredal bytter blått for sort og hvitt for 2018-sesongen. Foto: Kristian Bjerke / Stabæk Media. 
 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift