Firedobbel seier mot Bærum

Lørdag ble 'Superlørdag' arrangert for andre året på rad. På en dag med fotball fra morgen til kveld på Føyka vant Asker fire av sine totalt seks kamper mot Bærum.

Med fotball fra morgen til kveld var det mye liv og røre på Føyka lørdag. Fem aldersbestemte oppgjør, samt A-lagskamp og Asker United-kamp i førstnevntes pause, fant sted over tolv timer. Og det ble en sosial så vel som fotballmessig suksess.  

- Superlørdag var virkelig en flott dag og et flott arrangement, forteller Askers daglige leder Rune Klemetsdal.

- Espen Foss, Ope og HC, sammen med en rekke frivillige, skapte en flott klubbturerning. Begge klubbene viser at det jobbes godt med og på aldersbestemte nivå. Vi ble vitne til mye fint spill, gode prestasjoner fra alle lag og mange spennende kamper, fortsetter Klemetsdal. 

- I tillegg spilte vårt flotte Asker United-lag mot Strømsgodset i A-lagskampens pause. En tett og jevnspilt kamp endte til slutt med 1-1, legger Klemetsdal til.

I tur og orden møttes klubbenes G13-, G14-, G15-, A-lag, junior- og G16-lag. Der 'Superlørdag' først og fremst er ment til å styrke vennskapet klubbene mellom er det klart det handlet vel så mye om heder, ære og prestisje. 

Og resultatmessig kom Asker veldig godt ut av det, med fire seiere mot Bærums to. For mens Askers G13- (3-1), G14- (8-0), G15- (5-3) og G16- (3-0) lag seiret i sine kamper mot våre gule naboer, var det Bærum som sto igjen som seiersherrer i A-lags- (1-2) og juniorkampen (2-5).   

- Mye jobb gjenstår før sesongstart, sa Asker-trener Kevin Nicol i etterkant av A-lagets 1-2-tap mot Bærum.

Lagene hadde hver sin gode periode, men det var gjestene som til slutt trakk det lengste strået lørdag. Kampen bølget frem og tilbake i åpningskvarteret, og Asker kom til flere gode muligheter. Etter vel 20 minutter spilt var det derimot Bærum som tok ledelsen med en flott scoring. Minuttet senere utlignet Asker ved Alagie Sanyang. Dette resultatet sto seg frem til drøye 60 minutter, da Bærum på ny tok ledelsen. 1-2 skulle vise seg å stå kampen ut, i en andre omgang hvor Bærum dominerte. 

- Vi spiller brukbart i første omgang og vi burde ledet til pause med tanke på sjansene vi skapte. Etter pause er vi svake og vi henger ikke helt sammen. Det merkes tydelig at vi mangler litt dybde i stallen ved alle byttene vi gjør, oppsummerte Nicol. 

- Når det er sagt så vil kvaliteten løfte seg betraktelig jo mer spillerne får spilt sammen og relasjonene utvikler seg, avslutter Asker-treneren. 

Asker stilte med følgende ellever fra start: Tredal (debutant) - Håskjold, Jones, Stray, Grewal - Karoliussen - Klemtsdal, Ahlander - Sanyang, Traore, Solberg.

Det ble den ene av to seiere for Bærum lørdag. Tidligere på dagen vant G13-, G14- og G15-årgangene overbevisende. G13-laget åpnet 'Superlørdag' med en flott 3-1-seier. G14-laget lot seg åpenbart inspirere og ga seg ikke før det sto 8-0 i målprotokollen. Og som oppvarming før A-lagskampen fortsatte G15-laget trenden i en spennende og målrik kamp som til slutt endte med hjemmeseier 5-3. 

Etter A-lagskampen gjensto to kamper på programmet. Juniorlaget kom til kort mot et godt Bærumslag, og tapte til slutt 2-5. G16-lagene til Asker og Bærum fikk æren av å runde av det hele, etter nesten tolv timer med fotball, og våre gutter gjorde så det med stil. 3-0-seier markerte slutten på lørdagens begivenheter på Føyka.  

Etter hver kamp ble begge lags beste spiller kåret, der vinnerne ble overrakt gavekort fra klubbens samarbeidspartner Egon Asker. 

Vi takker Bærum for en flott dag, for spennende kamper og ønsker lykke til videre inn mot sesongstart! 

For A-lagets del venter nå en god treningsuke før de reiser sørover til varmere strøk for treningsopphold i Spania. 

 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift