Meld deg på fotballskole i sommer!

Det kommer stadig mer snø og gradestokken viser fortsatt minusgrader. Men det er allikevel gode grunner til å se fremover mot sommerferien. Her finner du informasjon og påmeldingslinker til sommerens fotballskole på Føyka!

I årevis har Asker Fotball sammen med Asker Fotball Kvinner arrangert fotballskole den første og den siste uken i sommerferien. Vi har mange års erfaring og er kåret til beste fotballskole i Oslo Fotballkrets. Også sommeren 2018 blir det fotballskoler i uke 26 (25.-28. juni) og i uke 33 (13.-16. august).

Nå åpner vi for årets påmeldinger til fotballskole for alle barn fra 6-12 år. Vi har både gutte- og jentegrupper og både kvinnelige og mannlige ledere...

  • I uke 26 blir det fotballskole fra 25. til og med 28. juni.
  • I uke 33 blir det fotballskole fra 13. til og med 16. august.
  • Begge perioder med aktivitet fra 09.00 - ca 16.00
  • Prisen for ordinær fotballskole er kr. 1.200, som inkluderer mat, drikke, fotball (som du får med hjem etter siste dag), sekk og drikkeflaske - i tillegg til en morsom uke sammen med jevnaldrende.

 

Påmeldingslinker til sommerens fotballskoler finner du her:
Uke 26: http://www.arrangeit.no/paamelding.php?id=1323

Trygt og godt på fotballskole på Føyka...

Det er begrenset antall plasser og våre fotballskoler blir normalt fulltegnet. Den første sommerferieuken blir ofte full raskt - så meld deg på i dag!

For kontakt og spørsmål, kontakt fotballskole@askerfotball.no

Les mer om fotballskolen her

Våre fotballskoler er som regel fulltegnet (plass til rundt 180 på hver av ukene), så vær raskt ute med din påmelding så er du sikret plass til en strålende uke med blant annet to fotballøkter daglig – i tillegg til lek og moro med fotballen, konkurranser, pølsefest og mange sosiale aktiviteter.

Det hele er kvalitetsmessig og tilrettelagt fotballaktivitet - tilpasset den enkelte aldersgruppen. Og ikke minst ledet av dyktige instruktører!

 
 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift