Skal lage Asker-sangen

Asker Fotball viderefører samarbeidet med Asker Lydutleie - som betyr god lyd på kamper den kommende sesongen. Nå skal de også lage Asker-sangen som skal presenteres på kick-off i april.

Asker Lydutleie, eid av Rolf Ringkjøb er et lokalt firma, med hjemmeadresse på Borgen, som driver utleie av lydanlegg til alle typer arrangementer.

- Vi er glade for at Asker Lydutleie er med oss som samarbeidspartner i to nye år, forteller Askers daglige leder Rune Klemetsdal. 

- Asker Lydutleie leverer alt av lyd og musikkanlegg, og Rolf (Ringkjøb) er en meget bra musiker man også kan leie inn. Han spiller med kremen av norske, tilføyer Klemetsdal. 

I den kommende toårsperioden skal Asker Lydutleie levere musikkanlegg til hjemmekamper og diverse andre arrangementer. Les mer om hva Asker Lydutleie kan tilby deg på sin hjemmeside.  

Og klubbens sponsor skal også lage Asker-sangen som får sin uroppføring på kick-off 7. april på Egon Asker. Det er en dag du ikke vil gå glipp av. Rydd plass i kalenderen - vi kommer tilbake med mer informasjon om dette arrangementet! 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift