Ut på tur - aldri sur

Gatelaget har akkurat gjennomført en veldig vellykket tur til Pers Hotell i Gol med morsommere aktiviteter og flotte forhold i alpinbakken.

- Det er en fantastisk fin gjeng å være på tur med hvor alle tar ansvar for hverandres trivsel. Slike turer gjør oss kjent på en annen, nærere måte og gjør vennskapet oss i mellom sterkere. Det blir andre samtaler med andre temaer, og man ser nye sider av hverandre, sier Gatelagets trener André Muri og forteller om en vellykket tur sosialt sett:
 
- Når det gjelder å vise nye sider leverte Erik "Bocelli" Csaba til gagns. Erik sang på kraftfult vis en låt Josh Groban hadde vært stolt av, og tok virkelig kaka med en sin opptreden torsdag kveld.
 
Dagene på Pers Hotell gikk med til god mat, biljard, shuffleboard, quiz, "baywatch" (intern), Tropicana og hyggelig samvær.
 
Av aktiviteter var det torsdagen i bakken som var høydepunktet. Skagahøgdi åpnet den flotte bakken sin for Gatelaget, og lot oss få låne flott alpinutstyr. Bakkene var morsomme og varierte, og tilbød utfordringer for alle ferdighetsnivå. Litt nysnø over nypreppede løyper gjorde forholdene strålende.
 
Tusen takk til Skagahøgdi og Pers Hotell for topp samarbeid, og nødvendig bidrag til en kjempefin tur!

TIL FJELLS: Gjengen klar for avreise på Føyka.
 

Det var tid til sosialt samvær og aktiviteter både ute og inne.
 

Det var idylliske forhold i bakken på Skagahøgdi.
 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift