Spennende og målrik seriepremiere

Åpningskampen for Askers Gatelag ble en innholdsrik affære. Og lagets trener var meget fornøyd med både spill, innsats og humør. Gatelagets kjønnsammensetning og samhold er han også stolt av.

Askers Gatelag sparket onsdag formiddag i gang årets sesong på Føyka. Det var en forventningsfull og ivrig gjeng, bestående av 11 karer og 5 kvinner, som skulle gjøre opp om poengene med Fram.

- Det er deilig å komme i gang med seriespill etter en lang vinter. Vi har gjennomført mange trening i kaldt vær, slaps og vind. Så nå er det fint å få prøvd det vi har trent på, sier Gatelagets trener, André Muri. 

- For en morsom serieåpning det ble. Både kroppspråk og tenningsnivå viste at vi var klare for første spark på ballen, og kampen bølget frem og tilbake fra start til slutt, legger Muri til. 

For det florerte av sklitaklinger, langskudd, straffe- og hjørnespark. I det ene øyeblikket hadde Fram en stor mulighet alene med keeper, og i det neste var Asker farlig frempå i motsatt ende. Slik var kampbildet i store deler av onsdagens oppgjør. 

Og mange mål ble det også. Fire i hver ende, inkludert ét straffemål for gjestene. Straffesparket var kampens, og gjestenes, andre. Den første ble reddet mesterlig av Are Lerstein.

- Jeg synes vi spiller bra, men oppbackingen fra de på innbytterbenken varmet vel så mye som spillet. Herlig at spillergruppen fungerer så bra sammen og lar alle få skinne. Det gleder meg, poengterte en stolt trener. 

Stolt er Muri også av lagets kjønnssammensetning. 

- Man finner ikke mange andre lag med den sammensetning vi har, så det er vi veldig stolte av. Og miljøet i gruppa er strålende, de står opp for hverandre, spiller hverandre gode og går godt i hop. Det er utrolig moro å se og ta del i. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift