- Vi reiser til Fredrikstad, og har alt å vinne

Seriestart. I Fredrikstad. Mye folk på tribunen. Alt press og alles øyne er på vertene. Trener Kevin Nicol ser frem til en stor anledning på Fredrikstad Stadion søndag kveld.

- Det har vært en lang vinter, jeg skal ikke nekte for det. Nå sparker vi sesongen i gang, og endelig er det poeng å spille om. Det har jeg gledet meg til lenge, sier skotten. 

I Fredrikstad bys det opp til fotballfest. Til kampstart klokken 18:00 er det ventet storinnrykk i deres storstue.

I skrivende stund er 4300(!) billetter solgt til søndagens oppgjør i PostNord-ligaen.  

- Det er slike kamper man som fotballspiller ønsker å spille, med mye folk og liv på større stadioner, supplerer Nicol, og peker på at han har en sulten spillertropp med seg til Plankebyen.

- Vi reiser til Fredrikstad, og har alt å vinne. Jeg er godt fornøyd med hvordan vi har sett ut på trening den siste uken, og vi har et ungt og spennende lag denne sesongen. 

Nå er også alle spillere som slet med sykdom og skader de siste ukene tilbake i trening, minus langtidsskadde Nils Kenneth Udjus, Nicklas Raaholt og Papa Sow. 

Skotten trekker paralleller til fjorårets seriepremiere, der Asker også da åpnet mot de alle pekte på som storfavoritt til å rykke opp, nemlig HamKam. Den kampen har han lært flere ting fra.

- I år fokuserer vi på oss selv og hva vi kan gjøre for å påvirke kampbilde og resultat. Vi må spille så godt vi kan, og vi må spille vårt spill, poengterer Nicol, som samtidig erkjenner at man må ta enkelte hensyn når laget på motsatt banehalvdel er av et kaliber som Fredrikstad. 

- Vi er underdogs, men vi har vist før at vi kan spille godt mot gode lag. Jeg tror vi kan overraske, forteller Nicol avslutningsvis. 

Kampstart i Fredrikstad er, som nevnt, 18:00. Vi håper du og dine tar turen østover for å støtte Kevin og hans mannskap i det som kommer til å bli en meget interessant serieåpning. Billettinformasjon finner du her!

Ikke mulighet til å ta turen? Fortvil ei, kampen kan streames via Amedias aviser (Budstikka m.m.). 

HEIA ASKER!


Denne gjengen skal til Fredrikstad søndag ettermiddag og kjempe om poeng mot Per Mathias Høgmos Fredrikstad. Heia Asker! 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift