Kommer sesongens andre borteseier i morgen?

I morgen reiser Hallvard Håskjold, Aaron Jones og resten av A-laget til Vestfold for å kjempe om tre poeng mot Fram. Blir det tre nye poeng?

Sist Asker var på reisefot i seriesammenheng ble det tre poeng borte mot Hønefoss. Særlig førsteomgangen var råsolid og man leverte muligens årsbeste

Lørdag ettermiddag venter Fram som står med seks poeng etter fire serierunder. I serieåpningen ble Nybergsund/Trysil beseiret 2-1 på eget gress. Helgen etter slo de Stabæk 2 med samme sifre på Nadderud. Siden har det blitt to strake tap, først 2-4 hjemme mot Grorud og så 3-0-tap borte mot Alta.

Mellom der, i cupens andre runde, holdt Fram Mjøndalen til ekstraomganger, og sistnevnte slo sist ut Stabæk. Lørdagens motstander er med andre ord et tøft lag å spille mot. Det er også Kevin Nicol klar på. 

- Jeg forventer en tøff kamp i Larvik. Fram kommer rett fra et tap mot Alta, men de er gode på hjemmebane. Så det blir en tøff utfordring for oss.

- Sist mot Odd 2 hadde vi innsatsen og viljen, men manglet litt på kvaliteten og presisjonen i spillet vårt. Det må vi heve mot Fram skal vi ta med tre poeng hjem igjen, poengterer Asker-treneren, og sikter til den svake førsteomgangen på Føyka sist mandag. En omgang under pari til tross, Asker klatret opp til andre plass på tabellen

Midtstopper Max Hallgren, som startet sist Asker møtte Fram (i 2016), er offensiv før lørdagens kamp.
- Vi satser på tre poeng mot Fram, vi. Og scoring for min del selvfølgelig, sier målscoreren mot Odd 2 med et glimt i øyet. 

Andre spillere som er å finne i årets A-stall som også spilte sist gang lagene møttes er Cornelius Bencsik, Demba Traore, Hallvard Håskjold, Stian Stray Molde, Behajdin Celina, Marcus Mehnert og Petter Svensson. Roman Fazi og Petter Klemetsdal var ubenyttede reserver i kampen på Framparken i august 2016. 

FIre siste oppgjør:
14.08.2016: Fram - Asker 4-3, Sindre Mauritz-Hansen x2, selvmål
30.04.2016: Asker - Fram 1-0, Atli Heimisson
30.08.2014: Fram - Asker 1-0
18.05.2014: Asker - Fram 0-2


TRYKK PÅ BILDET FOR Å BLI MEDLEM! DET ER ENKELT....

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift