Kalassiffer for Asker G19 i NM-kamp

Asker stilte med et toppet G19-lag for de som var tilgjengelig til NM-kamp. Det resulterte i nimålsseier mot Konnerud.

Tekst: Jens Petter Henriksen

Asker stilte med et toppet G19-lag for de som var tilgjengelig til NM-kamp. Etter flere sure og tunge serietap var gutta veldig klare for NM-kamp. Vinn eller forsvinn liker turneringslag. Ledelsen i Asker Fotball, representert ved leder Rune Klemetsdal og Espen Foss, var også på tribunen.

Trenerne og lagledelsen har gjennomført gode treninger og kampforberedelser opp mot kampen. Roffe kjørte en 4-3-3 taktikk som fungerte meget bra for laget. 

Selv om det ble hele 9-0 til slutt levde kampen lenge og pulsen var relativt høy lenge på tribunen. 

Asker startet kampen aggressivt og bra i skibygda hvor 1 av 3 er medlem i idrettslaget. Kaptein Noah går fremfor og kjemper og blør for drakta og maner alle til kamp. Adam kriger og vinner dueller mest lavt og også høyt. Simen, Martin H og Bendik viser god innsats, teknikk og hurtighet. 

Allerede etter 7 min sitter 1-0 i målet når Martin skjærer inn skrått og setter ballen kontant under keepern. Konnerud er så frempå meget farlig flere ganger, tildels etter marginalt pasningsspill bak. Richard holder buret rent i denne perioden hvor det fort kunne vært både et og to mål mot oss.

Etter 27 min fyrer Adam avgårde en skikkelig kanon fra 18 m utagbart for keeper og det står 2-0. Kampen lever enda, men Asker er mere og mere det førende laget. Neste mål blir viktig. Konnerud er frempå etpar ganger. Richard har stengt målet og forsvaret står godt opp nå. Målkontoen er åpnet og vi får etter hvert belønning for vårt gode spill. 

Martin H og Bendik setter så inn to meget viktige og kjappe mål på to minutter ved 3-0 og 4-0 til Asker etter 41 min og rett før pause. Bendik danser «vakkert» og feiret det viktige 4-0 målet.

Roffe gir noen gode råd i pausen. Laget fyller på vanntanken for nye 45 minutter i varmen. Gutta starter andre omgang som de sluttet første når Simen setter 5-0 etter 49 min. Konnerud innser at slaget nå er tapt. Asker har meget god flyt utover i 2 omgang. Det er mange gode bevegelser og samspill. Trekker her frem Blikaas og Martin H som har etpar fine tekniske kombinasjoner i bakrommet som nesten ble mål til begge to. Blikaas sin er på et bilde. 

Asker bytter fire mann ut og fire meget friske tente gutter inn etter 60 min. De fortsetter det gode pasningsspillet og Håkon, som avgjorde i finalen i Odd Elite cup, setter sikkert inn 6-0 etter 69 min. Noah setter 7-0 sikkert ute ved stolpen etter et utspilt Konnerud. Det samme når Oscar J setter 8-0 og 9-0 hvor Stian dribler av etpar og serverer ballen ferdigskåret til Oscar. 

En meget god kamp av turneringslaget Asker.

Allerede innen 24 mai skal runde 2 spilles i G19-NM. Oppsett kommer til uka.

Konnerud-Asker 0-9 (0-4) 
NM G19 Telenor cup. Runde 1. 

8’ 0-1 Martin H
29’ 0-2 Adam
38’ 0-3 Martin H
41’ 0-4 Bendik 
49’ 0-5 Simen
67’ 0-6 Håkon

70’ 0-7 Noah
72’ 0-8 Oscar J

76’ 0-9 Oscar J.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift