- Det var fantastisk å slå gamle lagkamerater

Toppkampene kommer tett som hagl for tiden. Forrige lørdag slo vi Raufoss, kommende lørdag venter Elverum. Vi har tatt en prat med Aaron Jones.

Forrige helgs toppoppgjør på Føyka mot Raufoss var av den spesielle sorten for Aaron Jones' del. Raufoss var nemlig engelskman arbeidsgiver i sesongene 2014-2016. 

- For meg personlig var det fantastisk å slå gamle lagkamerater. Men de tre poengene vi fikk betyr aller mest, sier han noen dager etter at han og hans lagkamerater sikret en meget viktig og sterk 1-0-seier hjemme mot serieleder Raufoss.

- Det var en særdeles tøff kamp. Raufoss er et godt lag og vi spilte ikke noe særlig. Vi fikk ikke til det spillet vi ønsker å stå for, men sånn er fotballen, forteller engelskmannen som samtidig peker på at det var flere positive aspekter å ta med seg videre inn mot ny tøff kamp mot Elverum.


Aaron Jones var en fornøyd mann etter å ha slått gamle lagkamerater i Raufoss. Her fra Follo-kampen.

- Vi viste virkelig karakter og kollektiv styrke mot et veldig godt Raufoss-lag. En god egenskap er å få med seg et resultat eller aller helst vinner på dårligere dager. Og det å vinne på en sånn dag gir så mye, den følelsen er fantastisk, poengterer midtstopperen.

Nå vender han fokuset over på neste kamp og nye oppgaver. 

- Som Kevin sa før kampen, dette var en cupfinale. Det var vi klar over. Vi vant og kom styrket ut av det. Nå legger vi den kampen bak oss. 

Om Elverum-kampen har han følgende å si:
- Det blir en ny tøff kamp, Elverum er et godt lag med ambisjoner om opprykk denne sesongen. De fikk et sterkt resultat borte mot Alta i deres seneste kamp, så de vil uten tvil være fulle av selvtillit de også. 

- Men vi er trygge på vårt prosjekt og våre ferdigheter. Spiller vi som vi vet vi kan med ballen, og samtidig forsvarer oss godt som et lag uten, så kan vi reise hjem med tre poeng i bagasjen. 


MED BALL: Aaron Jones i aksjon mot Follo tidligere i år. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift