Soko tilbake i Asker-drakt

Over helgen skrev Tomasz Sokolowski på en avtale med Asker Fotball som gjør han til Asker-spiller ut inneværende sesongen.

Tomaz Sokolowski, som spilte for klubben de to siste sesongene, gjør comeback i sort og hvitt for å demme opp for manglende dekning på midtbanen til Asker. 

Det mener Asker-trener Kevin Nicol er en meget god signering. Skal man henge med i toppstriden og prege divisjonen denne sesongen er spillere som Soko viktige å ha mener skotten.

- Det er veldig gladelig at vi har fått på plass en avtale med Soko. Han er rutinert, han kjenner klubben, han kjenner meg, han vet hvordan vi ønsker å fremstå og spillerne kjenner han. Dette er en vinn-vinn situasjon for alle involverte parter, poengterer Nicol.

- Å miste Knut Ahlander har vært tøft, det må vi ærlig innrømme. Han utgjorde en sentral del av måten vi ønsker å spille fotball på, forteller Nicol.

Nicol mener Asker har nå fått på plass en meget god erstatter, særlig med tanke på hvor vanskelig det er å få tak i spillere av dette kaliberet utenfor overgangsvinduet. 

- Soko har vært med på det meste, og han tilfører mye kvalitet på banen. Samtidig er han en viktig figur i garderoben. Nå blir det viktig at vi bygger opp Tomasz steg for steg, og ikke fremskynder noe som helst. Vi har hatt nok skader nå, understreker Nicol. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift