Påmeldingsfristen rett rundt hjørnet

Sommerens fotballaktiviteter i regi av Asker Fotball nærmer seg med stormskritt. Det gjør også påmeldingsfristen. Og det er fortsatt ledige plasser på fotballskole og fotball/keeper-akademiet.

Sommerens fotballaktiviteter i regi av Asker Fotball er rett rundt hjørnet. Og det er fortsatt ledige plasser på fotballskolene, fotballakademiet og keeperakademiet. Her følger nøkkelinformasjon og påmeldingslinker til sommerens store høydepunkter! 

TINE FOTBALLSKOLE
I årevis har Asker Fotball sammen med Asker Fotball Kvinner arrangert fotballskole den første og den siste uken i sommerferien. Vi har mange års erfaring og er kåret til beste fotballskole i Oslo Fotballkrets. Også sommeren 2018 blir det fotballskoler i uke 26 (25.-28. juni) og i uke 33 (13.-16. august). Dette er åpent for alle barn mellom 6 og 12 år. 

  • I uke 26 blir det fotballskole fra 25. til og med 28. juni.
  • I uke 33 blir det fotballskole fra 13. til og med 16. august.
  • Begge perioder med aktivitet fra 09.00 - ca 16.00
  • Prisen for ordinær fotballskole er kr. 1.200, som inkluderer mat, drikke, fotball (som du får med hjem etter siste dag), sekk og drikkeflaske - i tillegg til en morsom uke sammen med jevnaldrende.
Påmeldingslinker til sommerens fotballskoler finner du her:
Uke 26: http://www.arrangeit.no/paamelding.php?id=1323

FOTBALL- OG KEEPERAKADEMIET
Parallelt med fotballskolen i uke 33, arrangerer Asker Fotball og Asker Fotball Kvinner hvert år fotballakademi. Også i år tilbys det et eget opplegg for keeperne, ledet av meritterte Kenneth Udjus. 

Fotballakademiet er for jenter og gutter 11-14 år som er:
- Interessert og motivert for litt mer fotball enn gjennomsnittet
- Treningsvillige
- Har et ønske om å utvikle seg
- Få ekstra fotballtrening med andre ivrige på samme alder.

Nivået på fotballakademiet - både fysisk og fotballmessig vil være noe høyere enn på klubbens fotballskole. Jenter og gutter har delvis separate opplegg, delvis noe felles. Det vil være instruktører og hovedansvarlige som er blant Asker Fotballs mest rutinerte trenere, herunder personer fra A-laget.

Det er på Borgens kunstgress akademiet har sin base (mens fotballskolen holder til på Føyka). På Borgen har man også gode lokaler til både bespisning og foredrag inne på skolen. Og et velfundert opplegg ledet av Askers rutinerte spillerutvikler (og tidligere Sander Berge-trener) Ole Petter Engebretsen - som har med seg solide instruktører til å lede akademigruppene.

Nøkkelinformasjon FotballAkademiet:
Alder: 11-14 år
Sted: Borgen
Dato: 13-16. august.
Tid: Kl. 09:00-15:00
Påmeldingsfrist: 1. juli
Pris: 2100,-
Prisen inkluderer: Mat, drikke, fotball, drikkeflaske og t-skjorte.

For påmelding til fotballakademiet, klikk her! 

Vi har også gleden av å kunne invitere til eget Keeperakademi i uke 33 - i regi av Kenneth Udjus.
I tillegg videreføres suksessen med et utvidet tilbud for keepere fra i fjor. Det vil bli arrangert parallelt med det årlige Fotballakademiet oppe på Borgen. Her får spillere fra 11-14 år et spisset tilbud med gode instruktører, gode medspillere og alltid med litt ekstra impulser. I år som i fjor blir det med A-lagets Kenneth Udjus som hovedtrener og instruktør. Kenneth Udjus har i løpet av sin karriere vært en markant keeper i Tippeligaen, særlig i 2012 da han ble kåret til årets keeper. Udjus har stått i mål for Brann, Sogndal, Lillestrøm og IFK Norrköping. Nå er han klar for å øse av sin enorme rutine, kompetanse og tips og triks til unge og læringsvillige. 

For påmelding til keeperakademiet, klikk her! 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift