Har du lyst til å vinne to billetter til Omkampen mellom Norge og Brasil?

I anledning lørdagens kamp mot Nybergsund/Trysil stiller vår gode samarbeidspartner RøhneSelmer Asker og Bærum med to billetter til en heldig vinner!

Denne sommeren er det 20 år siden Mirakelet i Marseille. 9. juni møtes VM-lagene til Norge og Brasil på Ullevål til omkamp. Og nå kan to billetter bli dine! 

Les mer om den berømte omkampen her!

Dette er en unik mulighet til å få se spillere som Rivaldo, Dida, Ronaldo, Bebeto, Roberto Carlos, Emerson og Gilberto Silva. Av norske spillere som er bekreftet til kampen kan nevnes Tore Andre Flo, Ståle Solbakken, Ronny Johnsen, Henning Berg og Erik "Myggen" Mykland. Dette er altså en real godbit for den fotballinteresserte! 

Vi i Asker Fotball har gleden av å informere at vår eminente samarbeidspartner RøhneSelmer Asker og Bærum, som har vært med rundt klubben siden høsten 2015, har gjort to billetter tilgjengelig som premie i lørdagens loddsalg før og under kampen mot Nybergsund/Trysil. 

Det betyr to ting:
1) Møt opp til avspark 16:00 i morgen, motstander er Nybergsund/Trysil. Vi er ubeseiret på hjemmebane!
2) Kjøp lodd! 

Vi takker RøhneSelmer Asker og Bærum for fantastisk loddpremie, og samtidig ønsker vi store og små velkommen til Føyka i morgen ettermiddag. Alle barn går gratis! 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift