Nybergsund/Trysil er neste utfordring

Vi har tatt en prat med Demba Traore, målscorer i Elverum-kampen, før morgendagens seriekamp.

Demba Traores scoring på overtid mot Elverum var ikke nok, det ble 2-1-tap i en tøff bortekamp

- Mot Elverum kom vi aldri opp på vårt normale nivå. Vi hadde verken pasningstempoet eller den intensiteten i vårt spill som vi ønsker å ha, sier Demba Traore. 

- Til tider ble det alt for store avstander mellom lagdelene våre og Elverum fikk store rom å spille i. 

Nå er det ny kamp som gjelder - og det på hjemmebane. På eget gress er Asker kun ett av tre lag (Elverum og Raufoss) så langt i år ubeseiret.

Motstander på lørdag er Nybergsund/Trysil. Lørdagens gjester befinner seg på 11. plass med syv poeng etter syv kamper. På hjemmebane står de med to trepoengere på fire kamper, mens de på reisefot står med ett poeng. Forrige serierunde endte med 1-2 tap hjemme mot Alta. 

- Det er flere grunner til at jeg ser frem til å møte Nybergsund. Både fordi vi er revansjesugne etter tapet sist, men også fordi jeg spilte for Nybergsund før jeg meldte overgang til Asker. Det blir ikke sånn at jeg kommer til å møte mange gamle lagkamerater, da jeg tror det bare er to spillere igjen fra min tid der, forteller målscoreren mot Elverum. 

Interessant nok var det derimot flere gamle lagkamerater på motsatt banehalvdel for Demba i forrige kamp. Mot Elverum var det fem spillere som jeg spilte med i Nybergsund, og sel treneren og fysioen hos Elverum jobbet jeg med i Nybergsund. 

Har du fått med deg hva vår samarbeidspartner RøhneSelmer Asker og Bærum stiller med på kamp i morgen?? Finn ut ved å klikke her!


Demba Traore, kaptein Stian Stray Molde (avbildet) og resten av A-laget er klare til dyst mot Nybergsund lørdag ettermiddag. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift