Asker med storseier over Stabæk

Askers G16-lag var tilbake på vinnersporet og snudde 1-2 til 6-2 over Stabæk i tropevarmen på Føyka søndag.

I 30 varmegrader og stekende sol tok Asker imot Stabæk i G16 Interkrets. Etter en treig start kom Asker mer og mer utover i kampen, og til slutt ble det en komfortabel hjemmeseier. Asker var overlegne fysisk, og selv om flere av Stabæk-spillerne er gode med ball, ble de for lette i duellspillet. Asker var i perioder flinke til å la ballen gå raskt i lengderetning, og da slet Stabæk med å holde følge. 

Stabæk kom best i gang og tok ledelsen tidlig. Filip Davik Fredhall utlignet en stund etterpå da han skrudde en ball utagbart i motsatt hjørne fra 16-meteren. Stabæk kom kjapt tilbake og gikk opp til 2-1 med et skudd nede i hjørnet via stanga. Etter flere brente sjanser klarte Asker å få inn en fortjent utlikning rett før pause. Etter flott spill på venstresiden med veggspill og fine kombinasjoner, fikk Filip Fredhall lagt inn til Mustafa «Mosse» Rahman, som satte inn 2-2-målet. 

Etter pause ble det mye Asker. Hjemmelaget la om formasjonen og fikk demmet mer opp for Stabæks gode ballspillere sentralt i banen. I begynnelsen av omgangen yppet Stabæk seg med et par bra muligheter, men etter hvert tok Asker mer og mer tak i kampen. Og med presset kom også målene. Først scoret Mosse 3-2 da han kom seg fri på høyresiden og trillet ballen i hjørnet. Noen minutter seinere var det Jonas Nilsen som bredsidet inn 4-2 etter fint innlegg fra venstre. 5-2 og 6-2 kom begge ved Mosse, som dermed endte på fire mål i kampen mot Stabæk. 

Nå har Asker tre kamper uten tap, og med seieren over Stabæk gjorde laget et hopp til åttendeplass på den utrolig jevne tabellen. Neste mulighet for en 3-poenger er lørdag 9. juni borte mot Ullern.

Asker-Stabæk 6-2 (2-2)
Asker: Marcus Afdal, Sebastian Wiken, Alexander Hedstrøm, Jesper Disen, Alexander Bakos, Sverre Thurmer (Benjamin Bråthen), Eirik Ryssdalsnes (Tobias Øverbye), Viktor Jaksland (Jonas Nilsen), Filip Davik Fredhall, Mustafa Rahman, Falke Greff.

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift