Mehnert klar til dyst mot gamleklubben

Mandag kveld skal Asker til Nadderud og gjøre opp med Stabæk 2 om tre viktige poeng. For med seier kan Asker klatre opp til toppen av avdelingen. Vi har tatt en prat med Marcus Mehnert før kampen.

- Det blir virkelig gøy å møte Stabæk. Stabæk har og har hatt en rekke trenere, spillere og personer involvert rundt klubben som har hjulpet meg mye. Derfor er det ikke til å legge skjul på at det er en klubb jeg har stor respekt for, sier Asker-spissen med en fortid på en rekke aldersbestemte og også A-laget til Stabæk. 

Sist Mehnert og Asker var i aksjon ble Nybergsund/Trysil sendt hjem med et 6-1-tap i bagasjen. Mehnert kan fortelle at laget har brukt tiden etter denne kampen godt.

- Vi har trent godt i det siste og er inne i en god periode; relasjonene flyter bedre offensivt og vi er stødige defensivt. Det passer oss ypperlig å møte Stabæk på Nadderud kunstgress hvor ballen går fort. 

Nå håper Askers toppscorer i serien at mange med Asker-hjerte tar turen til Nadderud. 

- Vi er klare og håper så mange Asker-supportere som mulig tar turen for å gjøre ett blått Nadderud til litt mer svart og hvitt. 

Klar for kamp er også trener Kevin Nicol. Han ser frem mot det han tror kommer til å bli en spennende kamp. 

- Jeg forventer at kveldens kamp mot Stabæk 2 blir en tøff affære. Men spiller vi som vi gjorde mot Nybergsund/Trysil sist så har vi en god sjanse til å vinne den kampen, sier skotten, som benytter anledningen til å skryte av spillerne. 

- Spillergruppen fortjener mye skryt for hvor vi er nå. Til tross for mye skader så har de vært meget profesjonelle og lagt ned en usedvanlig god jobb. De kjemper på hver uke, både på kamp og trening, og vi har så langt vist at det er vanskelig å slå Asker. 

Asker og Stabæk 2 har spilt mot hverandre en rekke ganger, hvor Asker har et historisk overtak. Men man må tilbake til 2012 for det siste oppgjøret. I august 2012 vant Asker 0-2 på Nadderud i det som da var Oddsen-ligaen. Det omvendte oppgjøret måneden før ble også vunnet av Asker, da med sifrene 2-1. I de fire seneste oppgjørene før 2012, mellom 2009 og 2010, vant Asker tre ganger og spilte uavgjort ved én anledning. 

Ta turen til Nadderud i kveld. Kula ruller 19:00 - HEIA ASKER!

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift