Sterk sliteseier borte mot Ullern

Asker tok sin andre strake seier da Ullern ble beseiret 3-1 på Ullernbanen. Ullern hadde en del ball, men Asker hadde klart flest målsjanser.

Tekst og foto: Tore Ryssdalsnes

Det ble nok en kamp i 30 grader på den svært varme Ullernbanen lørdag 9. juni. Asker kom fra 6-2 over Stabæk, mens Ullern tapte 1-7 i forrige kamp.

Og Asker klarte å holde tak i det mentale overtaket. I starten av kampen var de klart best, og fikk flere ganger gunstige brudd høyt i banen. På et slikt brudd snappet Mustafa Rahman ballen, rundet keeper og satte inn 1-0 tidlig i kampen. Noen minutter seinere fikk Mosse en lignende sjanse, men denne gangen gikk ballen utenfor. På det tredje forsøket kom Mosse seg fri igjen. Denne gangen ble han knallhardt taklet av Ullerns kaptein. Resultatet ble straffe til Asker, gult kort til Ullern-kapteinen og Mosse på legevakten. Straffen satte Falke Greff i mål (Og Mosse ble sendt hjem fra legevakten uten gips. Han er forhåpentligvis klar igjen i løpet av noen dager).

Siste del av omgangen kommer Ullern mer med i spillet, og etter et innlegg fra sin høyreside header de inn reduseringen til 1-2. Dette blir også pauseresultatet.

Andre omgang fortsatte som første sluttet. Ullern har en del ball, men de kommer sjelden til farlige sjanser. Asker er nærmere scoring flere ganger, og 3-1 kommer på en ny straffe etter at Falke Greff ble felt av Ullerns kaptein.

Siste halvdel av andre omgang har Asker bra kontroll. Ullern gir seg aldri, men nærmere enn et annulert mål kommer de ikke, slik at kampen blåses av med 3-1 til Asker.

En sterk borteseier for Asker. I denne kampen var troppen større enn vanlig, og det var også et par spillere som smakte skikkelig på Interkrets-nivået for første gang. En fin seier for troppen, og med denne trepoengeren jumpet Asker opp til øvre halvdel på tabellen. Nå er det heng på lagene på øvre halvdel, og en liten luke ned til de som ligger nederst.

Neste kamp for Asker er hjemmekampen mot Vålerenga kommende helg.

Ullern-Asker 1-3 (1-2)
Asker: Marcus Afdal (Olaus Kvarme), Benjamin Bråthen (Mathias Løve Groth), Hallvard Olsen-Nauen, Henrik Listhaug, Jesper Disen, Sverre Thurmer (Eirik Øde), Viktor Jaksland, Tobias Øverbye (Eirik Ryssdalsnes), Jonas Nilsen (Said Osman), Falke Greff, Mustafa Rahman (Oscar Berggård).

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift