Ny toppkamp på Føyka lørdag

Lørdag tar vi i mot Grorud til det som kommer til å bli et meget spennende oppgjør. Vi har tatt en prat med 'hjemvendte' Tomasz Sokolowski.

I slutten av mai skrev Tomasz Sokolowski på en avtale med Asker Fotball som gjorde han til Asker-spiller ut inneværende sesong. 

Nå har den hjemvendte Asker-gutten fått to strake innhopp i kampene mot Nybergsund/Trysil (6-1) og Stabæk 2 (0-3) sist mandag. Og Soko stortrives.

- Det er veldig gøy å være tilbake på Føyka. Jeg kjenner til hver eneste kvadratmeter utpå der. Ordene som kommer til meg er positivt og glede. Asker er mitt sted og Asker Fotball min klubb. To streker under det svaret, smiler den rutinerte midtbanemannen.

- Jeg kjenner laget og laget kjenner meg. Det er deilig å slippe å måtte overbevise på nytt igjen i et nytt miljø med nye mennesker. Her i Asker vet alle hva vi får av hverandre, legger han til.

Comeback mot Nybergsund/Trysil
Midtveis ut i andreomgangen mot Nybergsund/Trysil, på stillingen 3-0, gjorde Sokolowski sitt comeback for Asker Fotball. I ettertid var han fornøyd både med lagets og egen innsats.

- Innhoppet i den kampen synes jeg gikk veldig bra. Jeg føler jeg fikk involvert meg mye, og det jeg gjorde var presist. Første-touchen sitter, jeg føler meg sterk og jeg føler jeg glir lett inn i systemet Kevin Nicol ønsker at vi skal spille. Motivasjonen til å kjempe med Asker resten av sesongen er stor.

Etter to strake trepoengere, og tabelltopp som et resultat av det, venter nå ny, tøff motstander i form av Grorud i morgen. 

- Inn mot Stabæk-kampen fikk vi en lengre treningsperiode i og med at det var et andrelag vi møtte. Vi restituerte og forberedte oss godt til den kampen, og det har vi også gjort inn mot Grorud nå. Vi trener godt og håper å ta med treningsintensiteten inn i kamp, presiserer Sokolowski. 

- Nå håper jeg bare at de som er skadet kommer raskt tilbake sånn at troppen blir større på treningene. Det gir konkurranse om plassene og det vil over tid heve nivået vårt ytterligere.

KAMPEN SPARKES I GANG 16:00. MØTT OPP OG HEI PÅ GUTTA!


Gutta trenger din støtte i kampen om opprykk - vipps ditt bidrag til #95665. På forhånd TUSEN TAKK!

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift