Solberg med tredje flest kamper for Asker

Stian Solberg er selve definisjonen på en klubbspiller. Nå er han inne på topp tre på klubbens adelskalender over antall spilte kamper.

276 ganger har Stian Solberg ikledd seg Asker-drakt. 276!

Kampene mot Elverum, Nybergsund/Trysil og Stabæk 2 gjorde at Stian først tangerte Kjell Kristiansens 274 kamper mellom 1946 og 1963, og så klatret forbi. Nå har Asker-gutten kun Willy Fossli (10 kamper flere) og Johnny Orre (31 kamper flere) foran seg på Asker Fotballs adelskalender. 

- Stort for meg
- Det er stort for meg å komme på pallen med de store Asker-spillerne fra klubbens storhetstid, sier Stian. 

- Det betyr mye for meg, særlig når karrieren en gang tar slutt og man har noe å se tilbake på og være stolt over, legger han til. 

Stian selv er ikke i tvil om at en rekke ting har forandret seg og er annerledes nå enn da han slo seg inn i A-lagsstallen.

- Mye har skjedd siden den gang. For min egen del er det klart at man spiller med mer erfaring og rutine nå enn i starten av karrieren. Hva gjelder laget har vi nå hatt Kevin Nicol som trener i flere sesonger, noe som jeg tror er positivt. Kontinuitet på trenersiden hadde vi også da vi rykket opp til 1. divisjon sist, da med Gaute Larsen i en treårsperiode før vi rykket opp. Så jeg har troen på hva vi driver med, sier den sympatiske midtbanespilleren. 

De siste 50 årene er det ingen som har spilt flere kamper og vært med lenger i A-lagsstallen til Asker Fotball. Uavhengig om det har vært som SFO-instruktør, som en del av klubbens asyltreningsprogram, spiller eller som privatperson. Det er ingen store ord, det er alltid klubb og lag først. Og det er alltid mye energi og innsats på banen. 

- Opp og ned i år
- Sesongen til nå har vært litt opp og ned, vi har spilt flere gode kamper og noen dårlige kamper. Men vi er med i toppen i år, i motsetning til i fjor. Så nå skal vi gjøre alt for å ligge i toppen når sesongen er over, sier 276-kampersmannen. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift