Flo klar for Asker

I jakten på opprykk forsterker Asker Fotball stallen med ny forsvarsspiller.

Det er ingen hemmelighet at Max Hallgren forlater klubben i løpet av sommerpausen til fordel for videre studier. Med få alternativer i de bakre rekker har det sportslige apparatet sett etter forsterkninger. 

Og nå kan klubben presentere Kasper Grung Flo som ny Asker-spiller! 

Grung Flo, sønn av en viss Jostein, har gått gradene i Strømsgodset-systemet og har spilt for Godsets andrelag denne vårsesongen.

- I Kasper får vi en god midtstopper med god fysikk. Han har sett bra ut på trening og vi gleder oss til å bli bedre kjent med han, sier Asker-trener Kevin Nicol, som også trekker frem det faktum at han tidligere har spilt høyere opp i banen er en fordel og noe Asker vil være godt tjent med. 

Grung Flo har alt satt penn på papir og dermed ble Team SIFs 4-2-tap mot Gjelleråsen tidligere denne uken, med Kasper som kaptein, hans siste i SIF-drakt. 

1999-modellen er spilleklar allerede denne helgen, når Asker tar turen nordover til Alta. Det er en kamp Nicol ser frem mot. 

- Vi fikk det tøft mot Grorud sist. Skadesituasjonen i klubben og det røde kortet gjorde ting vanskelig for oss, men nå er vi revansjesugne og klare for en ny, spennende kamp. 

Asker Fotball ønsker Kasper hjertelig velkommen til Føyka! 

P.S. Vi kommer tilbake med nytt bilde utover dagen! 

 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift