Storslått besøk fra Sander Berge

Sander Berge har mange år på akademiet bak seg. I juni var han tilbake.

I går slapp den italienske avisen Tuttosport sin årlige liste over de mest lovende fotballspillerne i verden. På den listen finner vi Sander Berge. Nylig var en av verdens mes talentfulle spillere å se på Føyka.

Godt over 100 unge og håpefulle fotballspillere fra Heggedal, Vollen, Frisk, Dikemark og Asker Fotball fikk i forrige uke møte Asker-gutt og A-landslagsspiller Sander Berge som var på besøk der det hele startet - på Asker Fotballs Akademiet. 

- Nylig inngikk Asker Fotball en samarbeidsavtale med fem andre klubber i kommunen. Dette markerte vi ved å invitere spillere fra våre samarbeidsklubber da Sander Berge var på besøk hos SFO og akademiet, sier Ole Petter Engebretsen. 

Og det var en stor suksess ifølge Engebretsen. Han kan fortelle om en innholdsrik dag for både store og små på Føyka. 

- Vi ønsket Sander og alle spillerne velkommen. Deretter ble det spill på åtte baner, med stor aktivitet og ingen ventetid. En dag fylt med fotballglede på Føyka for de fremmøtte fra våre samarbeidsklubber, sier Engebretsen. 

Og etter spill trakk de seg så opp på tribunen hvor Sander Berge tok seg tid til å prate med og svare på spørsmål fra de unge og håpefulle på Føyka. Landslagsspilleren snakket om profflivet, landslaget og hvordan det var å være på Fotball-SFO og FotballAkademi på Føyka. Her hvor han fikk gode kamerater. Her hvor han lærte for alvor å elske fotball. Her hvor han fikk utvikle seg til å bli en av Norges aller ypperste fotballspillere. 

- Det manglet ikke på ting som spillerne lurte på. De var flinke og kreative, mens Sander svarte på sin vante, lune måte. Totalt sett en svært vellykket seanse, oppsummerer Engebretsen. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift