Klare for tre poeng!

Etter tre strake tap skal trenden snus. Kevin Nicol melder om en sterk og positiv treningsuke og ser frem mot kampen mot Moss

Etter kampen mot Stabæk 2 11. juni klatret Asker opp på toppen av tabellen på målforskjell foran et kobbel av andre lag. 

Tre uker senere har Asker tapt mot Grorud, Alta og Bærum. PostNord-ligaen avdeling 1 er uhyre tett og jevn i år, og sesongen så langt har vist at tabellposisjonene kan endres fort. 

Realiteten før lørdagens kamp mot Moss er åttende plass på tabellen, med åtte poeng opp til Raufoss. Lørdagens motstander befinner seg på plassen bak. 

Kampen ser trener Kevin Nicol frem mot, og han forteller om en god treningsuke og stor optimisme i spillerstallen. 

- Vi har nå tapt tre på rad og er klar for å snu trenden. Vi har hatt våre skader og suspensjoner, sånn er fotballen. Ting er ikke så mørkt som det kan se ut. Vi spiller oss til en rekke sjanser, som mot Bærum sist, men har hatt litt utur og udyktighet foran begge boksene i det siste. Men vi har troen på et godt resultat og tre poeng mot Moss. Vi gleder oss, sier skotten. 

En annen som gleder seg til kamp er Kasper Grung Flo, nysigneringen som ble Asker-spiller i juni, og som debuterte mot Bærum. Der kunne han fort blitt målscorer. 

- Jeg fikk en scoring på slutten som mange mener ble feilaktig avblåst for offside. Det hadde vært vanvittig deilig å få den scoringen. Det var uansett moro å komme inn og få debuten. Jeg var litt smånervøs i starten, men det kom seg utover i kampen, sier den nye Asker-spilleren. Videre sier han at han trives på Føyka blant nye lagkamerater.

- Asker til nå har vært veldig bra. En fin gruppe, både sosialt og sportslig. Jeg stortrives, sier Flo. 

KAMPSPONSOR MOT MOSS: EXPLENDO

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift