Raaholt tilbake i trening

I fjor høst ble han kåret til årets spiller. Nå nærmer hans endelig et comeback etter skademarerittet.

Nicklas Raaholt kom til Asker foran 2013-sesongen etter å ha jaktet et gjennombrudd i blant annet Mjøndalen. Skader var en av årsakene til at det ikke gikk veien. I Asker, derimot, har han vært en suksess, med sine stadige raids opp og ned høyre flanke fra sin backposisjon. Nå har backen passert 100-kamper for klubben!

Og i fjor høst ble han kåret til årets Asker-spiller av Askerladden, supportergruppen til Asker Fotball. 

Men etter sesongslutt skjedde det som ikke skulle skje. En lei skade på trening har ført til en tidvis tung og kjedelig vinter og vår med operasjon og opptrening. 

- Det er ikke første gang dette skjer, så jeg vet hva jeg går til og jeg vet hva som kreves for å komme tilbake på banen, sa en offensiv og optimistisk Nicklas tidligere i vinter, som nå er tilbake på treningsfeltet. 

- Det kjennes bra
- Jeg har nå fullført to fulle treningermed laget etter operasjonen i desember. Etter å ha vært med på deler av øktene de siste ukene var det fryktelig deilig å være involvert og ta del i en hel økt igjen etter så mange måneder. Det kjennes bra egentlig, litt tunge bein må man regne med nå i starten, men det løsner nok etterhvert når kroppen blir kjent med tempo og tåler mer belastning, sier høyrebacken.

Og på spørsmål om hvordan vinteren og våren har vært har han følgende å si: 

- Det har vært en lang prosess. Det var så og si ikke noe bevegelse i kneet de første ukene etter operasjonen. Først var det krykker som gjaldt i seks uker. Deretter to måneder med kneskinne. I starten var det utelukkende helt enkle øvelser, type lett sykling og den slags. Siden har det blitt uhyre mange timer på Elixia, hvor jeg har fått gradvis trent opp kneet og jobbet med en rekke mage-rygg øvelser. Nå begynner ting å kjennes bra. Samtidig må jeg fortsette med kneøvelsene nå fremover selvom jeg har begynt å trene med laget igjen. 

- Nå må jeg ha en full måned med trening før jeg er klar til å spille match igjen. Her må det også tas gradvis, hvor jeg regner med å spille for rekruttlaget først, før jeg kan ta del i A-lagstroppen. Målet er å være tilbake på banen i august for så å kunne være med og kjempe om trepoengere med gutta utover høsten. For det gleder jeg meg voldsomt til. 

Vi gleder oss på Nicklas vegne og ser frem til å se han i sort og hvitt SNART! 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift