- Dette er en helt avgjørende kamp

Sesongen er halvspilt, men Asker-gutta tar ikke ferie før etter at Høgmos Fredrikstad har vært på besøk søndag. Og den kampen er viktig, sier kaptein Stian Stray Molde.

- Skal vi henge med i teten når vi starter opp igjen etter ferien er det helt avgjørende at vi slår Fredrikstad, sier Stray Molde. 

Og han er klokkeklar på at dersom det skal skje så må laget flere hakk opp fra kampen mot Moss sist.

- Vi satser på å heve spillet vårt fra forrige kamp. Men samtidig skal vi være klare på at det viktigste er å vinne kampen, uansett hvordan du vrir og vender på det. 

For en seier mot Høgmos menn søndag ettermiddag på Føyka kan være betydningsfull. Med seier klatrer Asker potensielt fra sin 7. plass til 4. plass. I skrivende stund er det fire poeng opp til 'pallplass', og ytterliggere ett poeng til kvalikkplass. Og denne helgen møtes to av lagene foran Asker til dyst....

Men jobben må starte hos én selv. Det understreker Stray Molde, og peker på en sesong som så langt minner litt om en halvbra berg-og-dalbane. 

- Sesongen har vært veldig varierende hittil, både spillmessig og resultatmessig har det gått opp og ned for oss synes jeg, sier Askers kaptein.

- Vi har spilt god fotball og sittet igjen med null poeng i enkelte kamper. Og nå senest mot Moss spilte vi svakt, men satt igjen med tre poeng. Mot Fredrikstad skal vi opp i ringa og kline til før vi tar sommerferie. 

Kjenn din besøkelsestid på søndag! Klokken 14:00 tar Asker imot Fredrikstad på Føyka. Og ja, du rekker både denne kampen og VM-finalen.....


Marcus Mehnert og resten av Asker-gutta var veldig nære poeng mot Fredrikstad i serieåpningen. Blir det mål og poeng på Føyka førstkommende søndag?

 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Asker-TV

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift