VM-feber på Gatelaget etter god vårsesong

Rekordstor poengfangst, hektisk vårsesong og VM-feber. Gatelagets trener André Muri har mye å fortelle.

Tekst: André Muri

Etter en hektisk vårsesong er vi nå inne i en roligere periode for Asker Gatelag. Vi bruker tiden på trening og påfyll av energilagrene før en tøff høst. Høydepunktet så langt i år var landsturneringen i Kristiansand. Tre dager med kremvær og topp stemning i knallfine omgivelser. Fra flotte Thon Hotell Parken, til Bystranda og Sør Arena. Morsomme kamper, smil og latter på tvers av lagene er utrolig gøy å være med på. Asker Fotball gratulerer Fredrikstad med seier i turneringen som nå har vært i fire finaler på rad, hvor tre har endt med seier. Ønsker også trekke fram Brann som var gode forbilder under hele oppholdet og fortjent vant Orkla Fairplay-pris. Stort grattis!

Vårens seriespill ga en poengfangst laget aldri har vært i nærheten av tidligere. Innsatsen på feltet i vinter ga avkastning og tilslutt endte vi på 3. plass i vår gruppe. Med det nye puljesystemet betyr det at vi spiller mot topp 3 fra den andre gruppa. Hver kamp bød på skikkelige utfordringer i våres, men nå ligger det altså tilrette for knokkelkamper og reale bataljer hver uke frem til oktober. 

Det er gøy å være i posisjon til å konkurrere mot de beste lagene, men vi vet også at det stiller større krav. For å skape de gode opplevelsene vi er så opptatt av, må vi være godt forberedt. Skal vi klare å bite fra oss mot høstens motstandere trenger vi jevn og god jobbing på trening hele sommeren. 
 
Noe av magien med fotball er at den engasjerer. På alle nivå. Som barn eller voksen, tilskuer eller spiller. På en enorm stadion med 90.000 på tribunen eller på løkka. Det er naturligvis en forskjell, men langt mindre enn rammene rundt skulle tilsi. Det er jo også en stor del av grunnen til at konseptet Gatefotball fungerer. 
 
I VM er alle brytere skrudd på maks, og det er nærmest altoppslukende for genuint fotballinteresserte. Det har vært mange imponerende kamper, og det er ingen tvil om at fotball er best sammen. Og derfor så vi Brasil-Belgia sammen på Føyka. Litt snacks med en av mesterskapets mest actionfyllte og underholdende kamper på skjermen. Vi fikk diskutert scoringer, prestasjoner og avgjørelser. En del presis sofa-ekspertise og mye entusiasme ble det og. En trivelig og inspirerende kveld, og en flott sosial sammenkost for lagets del.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift