Norway Cup: Sterk 2.plass til G-16!

Sølv var godt som gull da G-16 gutta våre knepent tapte finalen.

Asker Fotball G-16 kom altså til den gjeve finalen, som avholdes på Bane 1 Ekebergsletta, siste lørdag i turneringen. 

Finalen har en solid ramme rundt seg med helproft opplegg fra arrangøren, tv-sending fra TV2, publikum som støtter begge leire og masse spenning og gnist på ute på banen. 

På tribunen hadde Asker godt støtte fra Asker-folket, som hadde tatt turen innover mot "Sletta" denne lørdagen. Mao, ikke bare familie / mor-og-far var til stedet. Det ble etablert en heiagjeng og blandt publikum var det godt med "fotballfolk" med fartstid både i og rundt klubben over flere år. 

Selve kampen bar preg av 2 lag som hadde kontroll på tingenenes tilstand, selv om de oransje kanskje hadde ballinnehavet mest. I hvertfall i 1. omgangen, som også var sjansefattig begge veier. Mens i 2. omgang åpnet kampen seg mere, og begge lag kom til fine sjanser som godt kunne vært gjort om til mål. Og mot slutten hadde vi flere gode muligheter til å sette ballen inn bak AAFK sin keeper. Men i stedet ble det litt klabb og babb i vårt felt etter en dødball. Vi fikk ikke klartert helt som vi burde, og da kom den lang tå fra tango-trøyene som gjorde at ballen føk inn, og Aalesund tok ledelsen. Den klarte de å ri av i sluttminuttene og dermed tok de også med seg pokalen hjem til sunnmøre. Vi gratulerer!

Etter kampen var det premieutdeling og seremoni på sletta, og skuffelsen virket til å være lagt seg relativt fort, for alle var skjønt enige i at uken hadde vært topp og prestasjonen i seg selv medå komme til en finale var sterk. Coach Magnus Jansson påpekte også etter kampen at han syntes kampen var jevnspilt mellom 2 gode lag, og at kanskje baneforholdene gjorde sitt til at det fine grunnspillet ble utfordrende å få til. For begge finalelagene. 

Utover ettermiddagene ventet så en liten bankett for gutta våre hos våre gode samarbeidspartner Egon, hvor god mat og drikke ble fortært, og lagrene i slitne kropper ble fylt opp igjen. Nå venter "hverdagen" igjen med seriespill i Interkrets, og gutta får nok av gode lag og solide motstandere å bryne seg mot i serien også. Men å være i finalen i Norway Cup er nok et minne som kommer til å følge laget i mange mange år. Og for oss som klubb er det bare å gratulerer med den solide innsatsen og samtidig takke for at vi ble satt på fotballkartet forbilledlig gjennom hele uken oppe på Ekebergsletta. 

NORWAY CUP Finale G-16: Asker Fotball v Aalesund FK 0-1. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Asker-TV

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift