Kongsvinger-duo signerte for Asker

- De kompletterer gruppa

Torsdag ettermiddag ble det klart at Martin Tangen Vinjor (til høyre) og Ludvig Halvorsen Langrekken har signert en utlånskontrakt med Asker Fotball ut denne sesongen. 

Spillerne, som begge er født i 1999, kommer fra Obos-klubben Kongsvinger - og gutta hadde sin første økt på det nye kunstgresset på Føyka i dag. 

Sportssjef Hans Knutsen er meget fornøyd med signeringene. 

- Her har vi fått inn to ambisiøse gutter, sier han til Askerfotball.no, mens han overværer dagens treningsøkt fra taket på Føyka.  

- For det første vil de komplimentere den gruppa vi har med sultne, unge gutter. Det vil samtidig også skape god konkurranse om plassene, fortsetter sportssjefen, som er glad guttene valgte nettopp Føyka. 

Knutsen er også stolt over at to så talentfulle spillere har valgt nettopp Føyka som hjemmebane resten av denne sesongen. 
- Vi blir sett på som en klubb hvor det er bra å utvikle seg i. Måten vi spiller på, samt at vi endelig har blitt mer attraktive med både ny matte og det støtteapparatet vi har her. 

Om spillerne har Knutsen følgende å si: 

Martin Vinjor: - Opprinnelig Korsvoll-gutt som de siste årene har gått på NTG i Kongsvinger. - I fjor fikk han også spilletid i Obos-ligaen for rødtrøyene. 
Martin beskrives videre som en fotrapp og hartarbeidende kantspiller, og som en av de beste i sin årgang i forhold til defensiv omstilling. 

- Han trenger mer spilletid, og det vil han få her. 

Ludvig Halvorsen Langrekken: - Her har vi fått oss en skikkelig målscorer. Han spilte i treningskampene for KIL før sesongen, men har slitt med spilletid på a-laget grunnet solid konkurranse. Her får han både mer konkurranse og bedre utsikter for spilletid, avslutter Knutsen. 

Hovedtrener Kevin Nicol er også fornøyd med at duoen er klare for spill i den sorte og hvite trøya. 
- Veldig fint å få de hit nå, de er unge, sultne og hardtarbeidende gutter, som begge passer bra inn i troppen vår, sier Nicol. 

For duoen får ikke lange tiden på å bli kjent med nye lagkamerater. Lørdag er det duket for knalltøff bortekamp i Narvik mot Mjølner - og begge er tiltenkt en plass i troppen som setter seg på flyet nordover. 

Og det ser de frem til. 

- Asker er en fin klubb som er på offensiven. De ønsker noe og har ambisjoner. Det er et fint opplegg for oss, og jeg tror det blir en fin utviklingarena for oss, uttalte Ludvig Langrekken til http://www.kil.no/nyheter/vinjor-og-langrekken-til-asker tidligere i dag. 

PS! 

Gutta trenger et sted å bo de kommende månedene. Kjenner du noen som leier ut en hybel eller leilighet noen måneder?

Kontakt daglig leder Rune Klemetsdal på: 91001626

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift